SURPRINZĂTOR! Cum a ajuns Maty într-un foster din Germania. Un câine găsit pe câmp într-o stare critică a supravieţuit datorită unor iubitori de animale.

Impresionați de povestea tristă a lui Maty, un cățel abandonat, paralizat și lihnit de foame, cei de la Asociația Dog Rescue Romania au făcut public cazul lui în mediul virtual.

Membrii asociației și o echipă de medici veterinari au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-i salva viața. Și pentru că binele învinge raul, lui Maty i s-a oferit un foster în Germania.

Citește și:

”Maty are o poveste lunga, trista, cu suisuri si coborasuri. A fost gasit in camp, abandonat, paralizat, aproape mort de foame. Posibil sa fi fost lovit de o masina. Desi nu am fi crezut ca va mai merge vreodata, minunea s-a intamplat! Avea o vertebra rupta, care ii provocase o infectie, insa dupa interventia chirurgicala si cu multa rabdare, el s-a ridicat si a mers.
A stat cu noi in clinica luni de zile. S-a incercat preluarea lui in foster, dar nu putea sa urce scari, asa ca a fost adus inapoi. Au urmat alte luni in clinica si un alt verdict in urma unor analize care ne-a dat lumea peste cap – dirofilaria. A urmat tratamentul, plus o perioada a locuit in adapost.
Pentru el nu am avut niciun un sprijin financiar. Insa nu am renuntat la el niciodata! Si nici Hand in Hand for strays, care ne-au spijinit cu tratamentul pentru dirofilaria.
Si acum urmeaza partea in care binele invinge raul, cum ii sade bine unei povesti de seara. Lui Maty i s-a oferit un foster in Germania. Si lucrurile bune nu se opresc aici. In casa lui Kathleen, cea care i-a oferit foster, l-a reintalnit pe prietenul lui Cyrus, un ogar salvat de noi si adoptat de Kathleen. O perioada au impartit bune si rele in clinica. Acum imparat numai bune. Si ce bucurie a fost sa se revada!”, au scris Dog Rescue Romania , pe Facebook. 

Citește și:

 

Maty 's story

(Ro) Poveste de searaMaty are o poveste lunga, trista, cu suisuri si coborasuri. A fost gasit in camp, abandonat, paralizat, aproape mort de foame. Posibil sa fi fost lovit de o masina. Desi nu am fi crezut ca va mai merge vreodata, minunea s-a intamplat! Avea o vertebra rupta, care ii provocase o infectie, insa dupa interventia chirurgicala si cu multa rabdare, el s-a ridicat si a mers.A stat cu noi in clinica luni de zile. S-a incercat preluarea lui in foster, dar nu putea sa urce scari, asa ca a fost adus inapoi. Au urmat alte luni in clinica si un alt verdict in urma unor analize care ne-a dat lumea peste cap – dirofilaria. A urmat tratamentul, plus o perioada a locuit in adapost. Pentru el nu am avut niciun un sprijin financiar. Insa nu am renuntat la el niciodata! Si nici Hand in Hand for strays, care ne-au spijinit cu tratamentul pentru dirofilaria.Si acum urmeaza partea in care binele invinge raul, cum ii sade bine unei povesti de seara. Lui Maty i s-a oferit un foster in Germania. Si lucrurile bune nu se opresc aici. In casa lui Kathleen, cea care i-a oferit foster, l-a reintalnit pe prietenul lui Cyrus, un ogar salvat de noi si adoptat de Kathleen. O perioada au impartit bune si rele in clinica. Acum imparat numai bune. Si ce bucurie a fost sa se revada!Multumim Kathleen, Hand in Hand for Strays, Sigrid! <3 <3 <3 Impreuna putem schimba destine! Si voi puteti schimba destine! (En) Bedtime storyMaty has a long, sad story with ups and downs.He was found in the field, abandoned, paralyzed and almost dead of hunger. He may have been hit by a car. Though we did not think he would walk again, the miracle happened! He had a broken vertebra, caused by hit, and a nasty infection in his spine, but after surgery and with great patience, he stood up and walked.He stayed with us in the clinic for months. Someone tried to take him to the foster home, here, in Romania, but he could not climb stairs, so he was brought back. Other months followed in the clinic and another verdict following which has overwhelmed us – heart worms. The treatment followed, plus a period in the shelter.For him we had no financial support. But we never gave up on him! And neither Hand in Hand for Strays, which have helped us with the treatment for heart worms.And now it's the part of good who defeats evil, like in any other good bedtime stories. Maty got a foster care offer in Germany. And good things do not stop here. In Kathleen's house where he is reunited with his friend Cyrus. a greyhound who was rescued by us and adopted by Kathleen some time ago. For a while, they shared good and bad in the clinic. Now they share only good things. And what a joy it was to see each other again!Thank you Kathleen, Hand in Hand for Strays and Sigrid! <3 <3 <3 Together we can change destinies!You can change destiny!

Publicată de Dog Rescue Romania pe Duminică, 15 octombrie 2017

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

După ce soarta i-a adus în aceeași casă, ei sunt acum inseparabil! VIDEO

Relație neconvențională

După ce soarta i-a adus în aceeași casă, ei sunt acum inseparabil! VIDEO
16 Oct, 2017 la 1:06 pmModifica

Bobby Păunescu, devastat de durere. Ce s-a întâmplat cu cavalerul de onoare de la nunta lui!

Bobby Păunescu, devastat de durere. Ce s-a întâmplat cu cavalerul de onoare de la nunta lui!
16 Oct, 2017 la 12:50 pmModifica

HaIdeți să le gasim o casă! ”Poate cineva să-i adopte? VIDEO

HaIdeți să le gasim o casă! ”Poate cineva să-i adopte? VIDEO
16 Oct, 2017 la 11:40 amModifica
Setari cookie