De 621 Vizualizari

Pablo, alpacaua lui Godină, are o nouă înfățișare! Uite cum arată ACUM simpaticul animal / FOTO

Pablo, alpacaua lui Godină, are o nouă înfățișare! Uite cum arată ACUM simpaticul animal / FOTO

Pablo, cel mai cunoscut, dar şi mai neobişnuit animal de companie de la noi, are o nouă înfățișare. Pentru că vara se apropie cu pați repezi, animalul de companie a lui Marian Godină a fost tuns, iar rezultatul este foarte amuzant.

“Pentru că e în vacanță și vara e pe aproape, Pablito și-a pierdut astăzi lâna. Dacă până acum credeam că e puțin cam gras, acum am realizat că de fapt e cât un cățel. Ne va lua ceva timp să ne obișnuim cu noul Pablo”, a scris Marian Godină pe blogul personal.

Georgiana, soția faimosului polițist, a fost cea care și-a convins soțul să o aducă acasă. Aşa că l-au luat pe Pablo cu 500 de euro de la o grădină zoologică privată din Arad.

Georgiana Godină, soţia poliţistului: „Oarecum aduce aşa a căţeluş rumegător. Se joacă la fel ca un căţeluş, e la fel de ataşat. În psihologia lui, nu toţi oamenii din jur sunt buni. Trebuie să îi câştigi mai întâi încrederea.”

Marian Godină, poliţist: „Nu face năzbâtii, nevoile şi le face la fel ca mulţi alţi români în curte, dar măcar în acelaşi loc tot timpul, e foarte educat. Mănâncă iarbă, fânul e foarte ieftin. Îl răsfăţam cu o banană. A mâncat chiar şi cireşe acum! E un burghez, e un boier”. potrivit stirileprotv.ro.

 

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X