De 2587 Vizualizari

Om şi tigru: nu mai pot trăi unul fără celălalt!

O poveste pe care merita sa o afle si prietenii tai!

 

Prietenie neobişnuită între un adolescent din Indonezia şi un tigru. Mai mult, nu mai pot trăi unul fără celălalt. Cei doi au ajuns un subiect important pe internet.

Om si tigru

Abdullah, un tânăr din Indonezia, a primit cadou un tigru în vârstă de trei luni.              De atunci ei nu mai pot trăi unul fără celălalt. Abdullah împreună cu bunul său prieten Mulan, dorm, mănâncă, se ceartă, se împacă precum fac şi oamenii.

Cercetări mai vechi realizate de postul Animal Planet, au sugerat că tigrul este animalul preferat al oamenilor. Mai exact, tigrii au primit 21% din voturi, iar câinii 20%.

       Ştiaţi că?

–         dungile unui tigru şi forma lor sunt diferite de la o specie la alta, majoritatea au peste 100 de dungi. Pielea tigrilor este vărgată, nu numai blana;

–         tigrul mănâncă aproximativ şase kg de carne zilnic, dar poate rezista fără hrană o săptămână;

–         pentru a-şi ademeni prada, tigrii imită sunetele altor animale.

 

 

(Maria Mocanu)

 

Tags:

Un singur comentariu

  1. Sti de ce cred ca poza e fake?Pentru ca ma indoiesc ca un tigru poate sta in 2 labe, avand o inalitme asa de mare.Am vazut un mic clip in care o indianca mangaie un leu, deci nu pot spune ca e ceva inspobil Bine intre leu si om era un gard de sarma ghimpata insa leul nu a sarit sa atace.Cu toate astea eu inca visez sa mangai un pui de leu sau un tigru mereu am fost si voi fi fascinat de astfel de imagini!Tu ce crezi?

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X