De 2076 Vizualizari

Oameni fara suflet! Nu o sa-ti vina sa crezi cum au vrut sa scape de patru pisoiasi

Abia venisera pe lume

O femeie din SUA a avut surpriza vietii ei cand a ajuns la cosul de gunoi. A crezut ca nu vede bine, ca a innebunit subit si a chemat inca o persoana sa ii spuna daca nu cumva are vedenii.

Era vorba de o cutie de cereale care se misca rapid, cand in stanga, cand in dreapta. „M-am gandit ca e un soricel sau un gandac foarte, foaaarte mare! Nu aveau cum sa incapa altceva in ea”, a spus femeia. Si mai mare i-a fost mirarea cand aa scuturat cutia si au iesit nu mai putin de patru pisoi.

„Nu stiu cum cineva poate fi atat de crud. Puiutii erau bagati de cineva acolo, nu aveau cum sa intre singuri. Si erau aruncati la gunoi. Nu ar fi avut nicio sansa la viata, daca nu ii gaseam atunci. Cu siguranta micutii au fost aruncati cu putin timp inainte sa ajung eu”, a mai spus ea.

kitty box

2 Comentarii

  1. Asta nu e nimic, intrebati-i pe taranii din toata Romania cum scapa ei de pisici sau de catei. Una dintre cele mai populare metode este aruncatul in Dunare. Eu i-as arunca in apa pe cei care fac astfel de gesturi, dar nu oricum ci cu o piata legata de gat.

  2. Asa este ! Am auzit ca la tara ii ineaca puii deabia fatai in galeti cu apa!!! Daca ii intrebi dece fac asta spun ca asa controleaza sa nu se inmulteasca fara numar! Barbari!! Tarani! Needucati! ble!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X