Sari la conținut
Home » O viață nouă pentru un cățel abandonat într-un adăpost! Stăpânul acestuia l-a părăsit zâmbind

O viață nouă pentru un cățel abandonat într-un adăpost! Stăpânul acestuia l-a părăsit zâmbind

  • de

O viață nouă pentru un cățel abandonat într-un adăpost! Stăpânul acestuia l-a părăsit zâmbind.

Gestul crud al unui bărbat fără suflet!

Situația următorului patruped s-a înrăutățit considerabil atunci când stăpânul său a decis să îl abandoneze fără limite.

Fotografia următoare îl înfățișează pe bietul animal de companie îngrozit, ținut în aer precum un obiect fără valoare, iar proprietarul zâmbind fără regrete.

Proprietarul acestui câine hotărâse să scape de el şi să-l încredinţeze unei asociaţii, cu o bucurie care nu poate fi înțeleasă de oamenii normali.

Din fericire pentru acest căţel pe nume Gordo, nu toţi oamenii sunt la fel. De fapt, un om bun la suflet a asistat la întreaga scenă şi a decis să pozeze animalul, care părea cu adevărat deprimat din cauza abandonului şi a contactului cu un mediu necunoscut.

Cea de-a doua fotografie, făcută câteva săptămâni mai târziu, îl înfăţişează complet schimbat şi „zâmbitor”. Cu siguranță patrupedul a înțeles ceea ce are de făcut, iar trauma trecutului va fi ușor depășită, datorită unor oameni cu suflet mare.

O viață nouă pentru un cățel loial

După cum a raportat ulterior asociaţia, după acel moment sfâşietor, Gordo şi-a găsit familia potrivită şi acum se poate bucura în sfârşit de dragostea pe care o merita.