Sari la conținut
Home » O viață dedicată salvării câinilor! Un cuplu a adoptat 45 de câini abandonați, oferindu-le o nouă casă

O viață dedicată salvării câinilor! Un cuplu a adoptat 45 de câini abandonați, oferindu-le o nouă casă

  • de

O viață dedicată salvării câinilor! Un cuplu a adoptat 45 de câini abandonați, oferindu-le o nouă casă.

Un număr impresionant de câini au fost salvați de pe străzi!

Mark Starmer și soția sa Sharon și-au dedicat timpul și resursele pentru a salva un număr impresionant de câini fără stăpân, care duceau o luptă pentru supraviețuire pe străzile periculoase. Astfel, un număr considerabil de 45 de câini și un lup cenușiu, au parte de un adăpost cu totul special.

Dacă printre criteriile principale se numără vârsta unui patruped atunci când vine vorba de adopție, Mark și Shanon au decis să facă din câinii bătrâni o prioritate, oferindu-le în ultima parte a vieții lor, o familie exact așa cum merită.

Potrivit thedodo.com, cuplul le oferă o a doua şansă la viaţă, lucru pe care nimeni altcineva nu şi-ar dori să-l facă. Ei au adoptat primul câine în 2004 şi nu s-au mai oprit de atunci.

Proprietatea familiei se întinde pe o suprafaţă de 1,6 ha, situată în Columbia Britanică, Canada, iar câinii se pot bucura de tot spațiul de care au nevoie pentru a se relaxa și juca zilnic.

O viață dedicată salvării câinilor!

În videoclipul de mai jos, după ce este deschisă poarta, câinii încep să alerge în toate direcțiile, fiind vizibilă bucuria de pe chipul lor greu încercat de viață.