Sari la conținut
Home » Acțiune fără precedent în Municipiul Constanța! Animal Society anunță un amplu recensământ al câinilor fără adăpost

Acțiune fără precedent în Municipiul Constanța! Animal Society anunță un amplu recensământ al câinilor fără adăpost

  • de

Acțiune fără precedent în Municipiul Constanța! Animal Society anunță un amplu recensământ al câinilor fără adăpost.

„Efort comun pentru un viitor mai bun”, proiect-premieră pentru Constanța!

Un parteneriat al celor de la Animal Society împreună cu Primăria Municipiului Constanța va aduce o premieră în oraș pentru modalitate de identificare a câinilor fără adăpost.

Asociația Animal Society, cunoscută anterior sub numele de VIER PFOTEN România, este activă în domeniul protecției animalelor de peste două decenii. 

Recensământul se va desfășura pe data de 9 și 10 martie, iar prin intermediul unei aplicații mobile, va avea loc numărarea câinilor fără stăpân de pe raza municipiului Constanța, o modalitate de înțelegere în ansamblu a problemei:

Cu ajutorul unei aplicații mobile, câinii sunt fotografiați, identificați și înregistrați într-o bază de date. Informațiile ce vor fi obținute astfel vor contribui la stabilirea și organizarea planului de acțiune pe care noi, Animal Society, împreună cu autoritățile şi locuitorii orașului urmează să îl stabilim și să îl implementăm. Mulțumim echipei de voluntari care se alătură echipei noastre pentru a facilita derularea acestui recensământ! Totodată, amintim constănțenilor că în orașul lor este în derulare proiectul Efort comun pentru un viitor mai bun. Acesta se va desfășura în trei etape, pe parcursul anului 2021. Prima etapă, campania de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună pe care o derulăm la sediul Biobaza, se va încheia pe 12 martie” – Anca Tomescu, Președinte, Animal Society.

Campanii gratuite de sterilizare a animalelor de rasă comună!

Pe lângă acest recensământ, proiectul „Efort comun pentru un viitor mai bun” va steriliza gratuit animalele de rasă comună, dublat de o informare a locuitorilor orașului.