Sari la conținut
Home » Metodă inedită pentru ajutorarea câinilor fără adăpost! Frigul nu va mai reprezenta o problemă

Metodă inedită pentru ajutorarea câinilor fără adăpost! Frigul nu va mai reprezenta o problemă

Metodă inedită pentru ajutorarea câinilor fără adăpost! Frigul nu va mai reprezenta o problemă, mulțumită unei acțiuni a iubitorilor de animale.

Acțiune demnă de toată lauda! Cum au rezolvat iubitorii de animale problema frigului

Abandonul este unul dintre cele mai grave motive pentru care animalele ajung să sufere enorm. Traiul zilnic pe străzi, fără un adăpost și o hrană echilibrată reprezintă o problemă constantă a animalelor fără stăpân, mai ales în timpul iernii, atunci când se confruntă și cu temperaturi scăzute.

Mii de câini fără stăpân hoinăresc pe străzile reci în timpul iernii.

Un grup de voluntari din Chile au venit cu o idee uimitoare!

Din fericire, mai existăși oameni cu suflet mare, dornici mereu să facă o schimbare. Acest lucru s-a întâmplat în Chile, unde un grup de voluntari a pus bazele unui proiect pentru ca patrupezii fără stăpân să beneficieze de puţin confort în toiul iernii.

Aceşti eroi anonimi au ocupat străzile şi trotuarele cu mici adăposturi pentru câinii aflaţi în nevoie. Şi astfel, patrupezii au putut dormi puţin mai feriţi de frigul dur care pune stăpânire pe tot ce ne înconjoară.

Deşi acest lucru nu le rezolvă marile probleme de trai, îi ajută să nu moară de hipotermie din cauza temperaturilor scăzute.

„Mini complexele rezidenţiale” constau în cutii de carton căptuşite cu lână, pături şi haine pentru a le face şederea cât mai confortabilă prietenilor noştri blănoşi.

Dar bineînţeles, având în vedere umiditatea şi posibilele precipitaţii, oamenii au mers mai departe şi au decis să acopere cutiile cu pungi de plastic pentru a preveni deteriorarea lor.

Individual, fiecare adăpost ajunge să fie un fel de cutie termică pentru animale.

Lumea a fost impresionată de această metodă inedită de ajutorare a câinilor fără adăpost!

Gestul a devenit repede apreciat de o mulțime de persoane, iar nevoia unei susțineri constante prin intermediul donațiilor a fost văzută ca o modalitate prin care toți iubitorii de animale pot să participe:

„Întrucât văd atât de multe comentarii pozitive, aş dori să spun că persoana care dedică timp şi dragoste unui asemenea proiect nu are nevoie doar de binecuvântări, are nevoie de donaţii, are nevoie de cutii de carton, de bandă adezivă, pături, etc. Dar ştiţi de unde cunosc toate aceste lucruri? Pentru că în Talagante, oraşul în care locuiesc, există câțiva tineri care construiesc la rândul lor astfel de adăposturi şi nu le este deloc uşor să achiziţioneze atât de multe materiale”, a scris o persoană impresionată de gestul voluntarilor.