Sari la conținut
Home » O valiză roșie a devenit casa unui biet cățel abandonat în pustietate!

O valiză roșie a devenit casa unui biet cățel abandonat în pustietate!

O valiză roșie a devenit casa unui biet cățel abandonat în pustietate!

Toată lumea a fost impresionată de dorința unui cățel de a trăi!

Voluntarii organizaţiei de salvare a animalelor „Lega Del Cane Trani” au avut parte de un caz cu totul special, după ce au găsit un cățel abandonat pe un drum lăturalnic din Italia.

Ei au putut descoperi cu tristețe că în valiza respectivă fusese închis câinele, care s-a luptat să iasă la suprafață. Lipsa mâncării l-a transformat complet într-un animal de companie de nerecunoscut.

„Cum de este posibil ca cineva să-i facă una ca asta unei fiinţe neajutorate?” – a scris un utilizator pe Facebook.

Cumva, patrupedul reuşise să iasă de acolo, dar părea complet epuizat şi fără vlagă.

Aceştia l-au luat imediat în grija lor, însă situaţia cinelului era dificilă.

Bietul câine nu mai avea încredere în nimeni.

„Rezultatele investigaţiilor s-au dovedit a fi cu cu adevărat dramatice. Avea anemie, hiperparatiroidism, insuficienţă hepatică şi necroza în unele ţesuturi. În plus, aparatul său digestiv este plin de pietre şi obiecte ciudate” – a explicat un purtător de cuvânt al Fundaţiei.

 

 

A primit numele Kei şi, în ciuda sănătăţii sale critice, cea mai mare provocare pe care a trebuit să o înfrunte a fost să-şi recapete încrederea în oameni.

„Nu ştim dacă este un căţeluş căruia i-a lipsit socializarea sau dacă frica lui se datorează experienţelor prin care a trecut.” – a declarat unul dintre salvatori.

cățel

Treptat, frumosul patruped a început să capete încredere în oamenii pe care a ajuns să-i cunoască din ce în ce mai mult.

cățel
cățel

„Oricine îl va adopta pe Kei trebuie să ştie că va lua un câine care are nevoie să-şi revină atât fizic, cât şi psihic. Este un angajament de lungă durată” – a mărturisit unul dintre salvatori.