Sari la conținut
Home » O vacanță într-o țară exotică s-a transformat într-un proces îndelungat de adopție al unui cățel bolnav!

O vacanță într-o țară exotică s-a transformat într-un proces îndelungat de adopție al unui cățel bolnav!

  • de

O vacanță într-o țară exotică s-a transformat într-un proces îndelungat de adopție al unui cățel bolnav! Gest impresionant al unei tinere.

Evenimentul impresionant s-a petrecut în Bali, Indonezia!

Aflată într-o vacanță, o tânără pe nume Taylor, din Colorado, a întâlnit un biet căţel ce rătăcea pe marginea drumului, vizibil măcinat de problemele de sănătate:

„A venit către mine şi nu am putut rezista să nu-l iau în braţe. Nu intenţionam să îl iau cu mine unde eram cazată”, a declarat aceasta.

Potrivit livebizmedia.com, observând că starea lui de sănătate nu era una bună, nu l-a putut lăsa singur pe străzi să se apere singur, aşa că a decis să o însoţească în locaţia unde stătea. Taylor a hrănit căţelul şi au stabilit imediat o legătură minunată.

Chiar dacă starea de sănătate se îmbunătățea, cățelul încă nu era capabil să fie dat spre o casă permanentă.

Astfel, Taylor nu a avut de ales decât să aranjeze ca cineva să îl supravegheze şi să îl îngrijească până când ea va putea să revină în Bali.

„M-a făcut să îmi dau seama cât de mult îl iubesc şi nu am vrut să renunţ la el”, mărturiseşte Taylor.

În cel mai scurt timp, Taylor a revenit în Indonezia pentru a rămâne trei luni până când Stevie, câinele norocors, a fost îndeajuns de sănătos pentru a-l putea lua cu ea în SUA.

A avut multe de înfruntat, dar cea mai mare problemă a fost birocraţia. Din fericire, totul e bine când se termină cu bine şi Stevie a aterizat în sfârşit în Colorado.

Acum este împreună cu salvatoarea sa şi cu siguranţă va avea parte de cea mai bună viaţă!