Sari la conținut
Home » O transformare incredibilă! Cățelușul care a fost salvat

O transformare incredibilă! Cățelușul care a fost salvat

cățel deghizat în iepuraș;sursă foto: dailypaws.com

O transformare incredibilă. Un bărbat ieșise la plimbare de-a lungul unui canal când a observat ceea ce părea a fi o grămadă de zdrențe vechi aruncate lângă o bancă.

Pe măsură ce s-a apropiat, a fost șocat să realizeze că era de fapt un câine abandonat.

Salvarea lui Morris

Bietul câine era incapabil să se miște și părea atât de învins. Bărbatul l-a luat acasă și apoi l-a dus de urgență la veterinar.

Acesta ulterior l-a transferat în grija RSPCA.

„Când bărbatul care l-a găsit pe Morris l-a întâlnit prima dată, acesta zăcea lângă o bancă din apropierea canalului”, a declarat Ryan King, inspector de salvatori de animale în cadrul RSPCA. „Cum nu se mișca, a crezut că bietul animal de companie era deja mort. La o inspecție mai atentă, și-a dat seama că respira, dar blana îi era atât de grea și de mată încât părea incapabil să se miște și era evident îngrozit”.

Câinele, numit ulterior Morris, era orb la un ochi și suferea de cataractă la celălalt.

Veterinarii nu au putut, din păcate, să-i salveze vederea. Lipsa sa de vedere a fost motivul pentru care Morris nu s-a putut deplasa pe lângă canal.

În schimb, câinele a așteptat ca un trecător amabil să se oprească și să îl ajute. Blana sa sălbatică și mată a fost un alt motiv pentru care nu s-a putut mișca.

Prietenii săi de la veterinar s-au ocupat de această problemă cât de repede au putut.

O transformare incredibilă

Un cățeluș care privește
Un cățeluș care privește camera foarte atent

După ce Morris a fost ras și curățat, și-a început lunga călătorie de vindecare în grija iubitoare a RSPCA. Câteva luni mai târziu, era gata să își găsească un cămin pentru totdeauna. Nu a durat mult până când și-a găsit perechea perfectă, potrivit thedodo.

„Știam că este orb când l-am luat, dar am găsit casa perfectă pentru el și poate intra și ieși foarte ușor din grădină, așa că nu este nicio problemă pentru el”, a declarat Josephine Newhall, noua mamă a lui Morris. „Am aflat, de asemenea, că este și surd – dar el nu lasă aceste dizabilități să îl rețină deloc.”