2366 Vizualizari

ȘOCANT! Uite ce au găsit ofițerii din America pe trotuar

ȘOCANT! Uite ce au găsit ofițerii din America pe trotuar

Caz emoționant în America. O cățelușă fără stăpân, care ulterior i-au pus numele Spirit, a fost găsită pe trotuarul unei străzi aglomerate din LA. Pentru că  viermii colcăiau pe rănile ei, salvatorii au crezut că este moartă. Deși era foarte slăbită, cățelușa abandonat a luptat cu toată puterea pentru a supraviețui.

“Ea a fost la câteva ore distanță de moarte, era plină de căpușe mari ce se hrăneau din corpul ei și viermii colcăiau în rănile deschise”, a scris Ghetto Rescue pe site-ul lor.

“Noi am numit-o ‘Spirit,  Inima de Aur’ (poți vedea inima de aur de pe trupul ei), pentru că noi am  știut ca ea era puternică”.

Iubitorii de animale s-au grabit să-i acorde cățelușei primul ajutor avand în vedere că avea febră mare și articulațiile erau inflamate. După administarea fluidelor, transfuziei de sange și numeroase zile de spitalizare, numarul de hematii a crescut și nivelul proteic este stabilizat.

În mai puțin de o oră s-au văzut primele semne de redresare. Dupa ce a fost stabilizat, i-au fost administrate antibiotice pentru a elimina infecțiea cu care se confrunta vietatea, potrivit boredpanda.com.

Mama ei adoptivă o adoră și spune că a devenit un “cartof de canapea pufos”.

ȘTIRI SIMILARE

Un motănel a trăit MIRACULOS după ce a parcurs 500 de km în bara unei mașini

Un motănel a trăit MIRACULOS după ce a parcurs 500 de km în bara unei mașini
PRIETENIE neobișnuită dintre un pisoi și patru peruși I VIDEO AMUZANT

Poveste ȘOCANTĂ

SALVAT după ce a fost FOLOSIT PE POST DE ȚINTĂ și împușcat fără milă I VIDEO

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X