Sari la conținut
Home » O țestoasă norocoasă! Care este noua ei familie?

O țestoasă norocoasă! Care este noua ei familie?

Care este cel mai bătrân animal din lume?

O țestoasă norocoasă! Dragostea nu cunoaște limite și nu este rezervată doar pentru oameni. Animalele au, de asemenea, abilitatea de a simți și de a forma legături puternice și esențiale de-a lungul vieții lor. Prezența lor în viața noastră aduce semnificație și învățăminte valoroase care depășesc adesea înțelegerea societății.

Legătura dintre oameni și animalele de companie este de neprețuit, dar relațiile dintre animalele de companie însele pot fi și mai impresionante. Ee pot fi foarte diferite, fără a avea multe în comun, dar reușesc să creeze legături esențiale și durabile.

O țestoasă norocoasă!

De la acestea, putem învăța multe: lipsa discriminării, abilitatea de a se accepta așa cum sunt. O poveste uluitoare despre relații și camaraderie, inițial povestită de The Humane Society acum câțiva ani, continuă să inspire utilizatorii de internet.

Un copil țestoasă se plimba singur pe malul unui râu, când a fost găsit de o persoană binevoitoare.

Când omul a văzut situația dificilă în care se afla, a decis să o salveze și să o aducă acasă pentru a avea grijă de ea și pentru a încerca să o ajute să își găsească familia.

Cu toate acestea, zilele au trecut și nu s-a primit nicio veste despre familia țestoasei. Bărbatul a început să se gândească la ideea de a o adopta, dar a avut îngrijorarea că în casa lui trăiesc deja câțiva cățeluși, de rase diferite.

Țestoasa adoptată de o familie de câini
Țestoasa adoptată de o familie de câini

Câinii au accepta-o imediat în familia lor

Nu știa cum vor reacționa aceștia la prezența țestoasei. Era incert dacă vor accepta această nouă adiție în familie.

Cu toate acestea, bărbatul a avut o surpriză de proporții. A așezat cu grijă țestoasa în apropierea puilor săi. Cu atenție, aceștia au adulmecat-o și surprinzător, au aprobat-o imediat.

Chiar și câțiva dintre cățeii considerați inițial ,,de rase periculoase” au arătat compasiune față de noul membru al familiei. S-au înțeles minunat și au crescut împreună, arătând că dragostea și legăturile dintre animalele de companie pot fi cu adevărat extraordinare și neașteptate, potrivit ro.sfr-fresh.com.