Sari la conținut
Home » O saltea pusă în fața unui magazin, soluția pentru câinii fără adăpost în zilele reci de iarnă!

O saltea pusă în fața unui magazin, soluția pentru câinii fără adăpost în zilele reci de iarnă!

  • de

O saltea pusă în fața unui magazin, soluția pentru câinii fără adăpost în zilele reci de iarnă!

Gest impresionant venit din Turcia!

Gestul foarte generos al proprietarului unui magazin de mobilă a fost deosebit de apreciat de câinii fără adăpost din zonă: siguranța unui loc cald și comod în zilele reci își spune cuvântul.

Acesta este şi cazul lui Cem Baykal, un tânăr de origine turcă, care nu s-a putut abţine să nu surprindă câteva fotografii tandre cu doi câini fără stăpân care se bucură de o noapte de somn stând confortabil pe o saltea lăsată în exteriorul unui magazin de mobilă.

Potrivit thedodo.com, salteaua din faţa magazinului de mobilă nu este uitată întâmplător acolo.

Se pare că proprietarul este un om foarte sensibil faţă de problema prietenilor noştri cu patru picioare, aşa că a decis să facă ceva concret pentru ei; a scos o saltea nou-nouţă în faţa vitrinei, astfel încât câinii fără adăpost să poată sta acolo în cele mai reci nopţi când nu pot găsi un loc sigur şi cald unde să doarmă.

Cem Baykal, un trecător care a văzut întreaga scenă, a scris:

„Proprietarul pune una dintre saltele (protejată de o folie de plastic) în faţa magazinului, astfel încât cei doi câini fără stăpân să doarmă acolo tot timpul. Această stradă este cunoscută ca făcând parte dintr-o zonă unde locuiesc oameni cu bani şi toată lumea le oferă mâncare sau apă câinilor şi pisicilor care rătăcesc pe aci, dar nimeni nu le oferă în mod normal culcuşuri confortabile. Acest magazin a făcut-o!”

Dacă unei persoane îi pasă cu adevărat de soarta şi bunăstarea câinilor fără stăpân, care nu au nimic altceva decât pericolele străzii şi generozitatea trecătorilor, să ignori pur şi simplu prezenta acestor animale aflate în nevoie este practic imposibil.