Sari la conținut
Home » O prietenie cu totul deosebită! Un jaguar și un cățel sunt inseparabili

O prietenie cu totul deosebită! Un jaguar și un cățel sunt inseparabili

  • de

O prietenie cu totul deosebită! Un jaguar și un cățel sunt inseparabili.

Prietenia este una cu totul neașteptată!

O nouă prietenie dintre animale din specii diferite ne încântă de această dată! Este vorba despre un jaguar pe nume Jag și Jack Russell Terrierul Bullet, un cățel curajos.

Chiar dacă la prima vedere nu ne-ar veni să credem că aceste două animale ar putea forma o strânsă relație de prietenie, se pare că cei doi au de gând să ne surprindă cu legătura lor specială.

Jag era dor un pui când a venit pentru prima dată în Africa de Sud în adăpostul Loja Akwaaba. Imediat, el şi proprietara lui au stabilit o relaţie unică, însă femeia a simțit că acesta trebuie să fie mai apropiat de un alt animal, iar soluția găsită a fost cu totul uimitoare.

Aceasta i-a făcut cunoștință cu un cățel, iar imediat o legătură strânsă între cei doi a apărut.

Cei doi au devenit aproape imediat cei mai buni prieteni. Ei se jucau împreună, mâncau împreună şi chiar dormeau împreună. Era evident că fusese alegerea perfectă, fiecare zi devenind o nouă ocazie de a petrece timpul împreună.

Lui Jag şi Bullet nu le plăcea deloc să fie despărţiţi. Când Jag a petrecut mai mult timp singur în noua sa locuinţă, pur şi simplu a plâns timp de 24 de ore. Bullet a refuzat să părăsească uşa de acces către bunul său prieten, sperând să găsească o cale să intre, astfel încât să-şi petreacă timpul cu cel la care ţinea cel mai mult.

A fost clară nevoia ca cei doi să fie reuniți, iar acum nimic nu îi mai desparte!