De 2315 Vizualizari

Doi lei, doi tigri, un jaguar și un urs au EVADAT de la ZOO. Autoritățile, ÎN ALERTĂ din cauza pericolului

Doi lei, doi tigri, un jaguar și un urs au EVADAT vineri, 1 iunie, de la o grădină zoologică din Germania, informează autorităţile locale, citate de AFP, DPA, şi Reuters.

Cele cinci feline mari au reuşit să scape din cuștile lor de la grădina zoologică Eifel Zoo, din localitatea Lünebach, Germania, după ce viiturile cauzate de furtuni erodaseră gardurile incintelor, permiţându-le astfel să evadeze, iar ursul care la rândul său scăpase a fost împuşcat.

Poliția locală a avertizat populaţia să rămână în case până când animalele fioroase vor fi prinse. Presa germană relatează chiar şi că un urs a reuşit să scape împreună cu cele cinci animale, dar a fost împuşcat. Cele şase animale sălbatice au reuşit să scape după inundaţiile care au afectat zona după furtuna din noaptea de joi spre vineri.

Autoritățile s-au alertat imediat din cauza pericolului, iar cele cinci feline au fost găsite cu ajutorul unei drone într-o zonă din apropierea gradinei zoologice.

Tags:

, , ,

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X