Sari la conținut
Home » O poveste de prietenie dintre două pisici era pe cale să se termine când una dintre ele a fost adoptată! Însă, totul avea să se schimbe

O poveste de prietenie dintre două pisici era pe cale să se termine când una dintre ele a fost adoptată! Însă, totul avea să se schimbe

  • de

O poveste de prietenie dintre două pisici era pe cale să se termine când una dintre ele a fost adoptată! Însă, totul avea să se schimbe…

Dwight şi Conan, prieteni încă din prima secundă în care s-au întâlnit!

Lumea animalelor a fost de multe ori surprinsă cu o serie de prietenii extrem de interesante. Fie că vorbim despre animale din specii diferite sau din aceeași specie, viețuitoarele sunt capabile să dobândească sentimente și emoții pentru un alt suflet.

De această dată, Dwight şi Conan, sunt doi pisoi superbi care, timp de 1 an, au fost întotdeauna împreună, împărtăşind ceea ce s-ar putea numi „o frumoasă prietenie”.

Încă din prima zi, între cele două feline s-a stabilit o chimie specială, care i-a determinat să fie mereu împreună, indiferent de ceea ce făceau.

Din păcate, Dwight a fost mutat într-un alt adăpost!

Căile lor s-au separat brusc, la fel şi prietenia lor în momentul în care Dwight a fost transferat într-un alt adăpost şi ulterior adoptat. Însă, viața avea să le pregătească o surpriză cu totul uimitoare!

Potrivit livebizmedia.com, pisica a ajuns la un adăpost din Kennebunk, Maine (SUA), iar prietenia lor părea că s-a sfârșit, fiecare mergând pe un drum diferit.

Megan Marsh a decis să îl adopte pe Dwight de la adăpostul din Maine. Femeia a ştiut din prima clipă că Dwight era pisica potrivită pentru ea, însă habar nu avea că el avea undeva un prieten cu totul special.

„Dwight este cea mai dulce pisică pe care am văzut-o vreodată”, povesteşte Marsh.

Cea mai mare frică a femeii a fost faptul că va adopta un animal de companie indiferent și neprietenos, iar lipsa de experiență cu animalele, o va împiedica să formeze o strânsă legătură. Însă, Dwight s-a dovedit a fi pisica perfectă: iubeşte îmbrăţişările şi o urmăreşte peste tot în apartamentul său.

Povestea lui Dwight a devenit mai clară când unul dintre voluntarii adăpostului a contactat-o pe Marsh pentru a-i spune despre Conan, care încă aştepta să fie adoptat. În urma acestui apel telefonic, voluntarul spera să-i reunească pe cei doi vechi prieteni, fiind impresionat de povestea celor doi.

Megan a decis să îl adopte şi pe Conan, convinsă că face ceea ce trebuie pentru animalul ei de companie.

„Are sens, cei doi au fost cei mai buni prieteni. Aş fi nebună dacă nu i-aş reuni”, mărturiseşte Marsh.

Din fericire, cei doi prieteni au fost reuniți, iar din pozele de mai sus, se poate vedea legătura strânsă de prietenie dintre cei doi.