Sari la conținut
Home » O poartă deschisă, îndemnul la o plimbare în oraș pentru 80 de struți dintr-o fermă!

O poartă deschisă, îndemnul la o plimbare în oraș pentru 80 de struți dintr-o fermă!

  • de
struți

O poartă deschisă, îndemnul la o plimbare în oraș pentru 80 de struți dintr-o fermă!

Nimeni nu se aștepta să întâlnească struți pe străzile liniștite ale orașului!

Pentru un fermier din sudul Chinei, momentul în care a uitat să închidă poarta fermei s-a transformat într-o întâmplare pe care nu o va uita prea curând, intens distribuită în mediul online!

În imaginile de mai jos, zeci de struți au fost surprinși alergând haotic pe străzile din Chongzuo, asta după ce au fugit din fermă. Din fericire pentru toată lumea, incidentul nu a provocat rănirea persoanelor sau a păsărilor.

Potrivit presei locale și transmis mai departe de CNN, în ferma de unde au scăpat păsările trăiesc peste 300 de exemplare, iar fermierul a reușit în cele din urmă să își recupereze majoritatea „fugarilor”, cu sprijinul poliției din zonă.

Struțul (Struthio camelus) este o pasăre care trăiește în Africa, aparținând de grupa păsărilor alergătoare, fiind cea mai mare pasăre care trăiește în prezent pe Pământ. Struțul african care trăiește acum în deșertul Sahara a fost răspândit în trecut și pe teritoriul Asiei de vest. Penele și carnea struțului fiind apreciate de om, acest fapt a dus la dispariția speciei de pe teritoriul asiatic.