Categories: Lumea animalelor

O pisică și-a luat lumea în cap și a plecat în călătoria vieții. Cum a supraviețuit fără hrană?

O pisică și-a luat lumea în cap și plecat în călătoria vieții. Cum a supraviețuit fără hrană?O pisică și-a luat lumea în cap și a plecat în călătoria vieții. Deși are doar un an, o pisică din Israel și-a luat lumea în cap și a plecat în călătoria vieții ei. S-a urcat  într-un container și, din nefericire, a rămas blocată pe o navă de mărfuri și transportat în Marea Britanie.O pisică și-a luat lumea în cap. Timp în care a avut loc călătoria, blănoasa curajoasă a supraviețuit în container timp de 12 zile, scrie Daily Star.

Este incredibil că a supraviețuit fără mâncare sau apă și în condiții inconfortabile

O pisică și-a luat lumea în cap. „Este incredibil că a supraviețuit fără mâncare sau apă și în condiții inconfortabile. Nu o să-i știm niciodată povestea, dar credem că a rămas blocată, după ce a încercat să-și caute un loc unde să doarmă”, a povestit un îngrijitor de la un centru de adopție.După ce nava a ajuns la destinație, pisica a fost descoperită de echipaj și ținută în carantină timp de patru luni și transportată într-un centru specializat.mai jos vă reamintim povestea unei alte feline.UIMITOR! O pisică a devenit celebră pentru locul pe care şi l-a ales să se odihnească: un aparat de validat bilete de călătorie dintr-o gară din Israel.

Aglomeraţia n-o sperie, căci acolo este casa ei, totuşi, daca tot devenit celebră, șeful gării spune că nu i-ar strica o casă adevărată, potrivit stirileprotv.ro.Imaginile au fost filmate pe la sfârșitul lu ii trecute într-o gară şi au adunat peste cinci milioane de vizualizări şi peste 45.000 de distribuiri.Pisica numită Mitsi stă liniștită pe un aparat de validare a biletelor de călătorie. Unii zâmbesc şi o mângâie, alţii parcă nici n-o văd, semn că nu e o privelişte ieşită din comun. Iar şeful de gară confirmă.Şef de gară: “Mitsi e la noi de vreo doi ani. A venit aici, deşi s-a născut undeva în zonă, iar noi toţi avem grijă de ea. Îi aducem mâncare şi jucării.”Citește continuarea…

Recent Posts

Aceste plante sunt toxice pentru animalele de companie

Aceste plante sunt toxice pentru animalele de companie. Este bine ca să eviți să Iată…

20 de ore ago

Beneficiile utilizarii unui purificator de aer cu filtru HEPA în prezența animalelor

Toți oamenii își iubesc animalele de companie. Cumpără cea mai bună hrană, se laudă chiar…

21 de ore ago

Cum dezvăţăm câinele şi pisica de cerşitul la masă

Cum să rezişti insistenţelor căţelului care nu se mai dezlipeşte de tine în timp ce…

5 zile ago

Este bine să dăm peşte câinilor şi pisicilor

Este bine să dăm peşte câinilor şi pisicilor. Peștele constituie o sursă excelentă de proteine…

7 zile ago

Cel mai rapid animal terestru din lume, pe cale de dispariție

Cel mai rapid animal terestru din lume, ghepardul, se îndreaptă spre dispariție, potrivit unui studiu…

o săptămână ago

Parada Canină ‘Câini de Companie’ la Brașov

Parada Canină ‘Câini de Companie’ la Brașov. Braşovenii și turiștii au fost invitaţi, sâmbătă, să…

o săptămână ago

Parteneri