Sari la conținut
Home » O pisică și-a luat lumea în cap și a plecat în călătoria vieții. Cum a supraviețuit fără hrană?

O pisică și-a luat lumea în cap și a plecat în călătoria vieții. Cum a supraviețuit fără hrană?

O pisică și-a luat lumea în cap și a plecat în călătoria vieții. Cum a supraviețuit fără hrană?O pisică și-a luat lumea în cap și a plecat în călătoria vieții. Deși are doar un an, o pisică din Israel și-a luat lumea în cap și a plecat în călătoria vieții ei. S-a urcat  într-un container și, din nefericire, a rămas blocată pe o navă de mărfuri și transportat în Marea Britanie.O pisică și-a luat lumea în cap. Timp în care a avut loc călătoria, blănoasa curajoasă a supraviețuit în container timp de 12 zile, scrie Daily Star.

Este incredibil că a supraviețuit fără mâncare sau apă și în condiții inconfortabile

O pisică și-a luat lumea în cap. „Este incredibil că a supraviețuit fără mâncare sau apă și în condiții inconfortabile. Nu o să-i știm niciodată povestea, dar credem că a rămas blocată, după ce a încercat să-și caute un loc unde să doarmă”, a povestit un îngrijitor de la un centru de adopție.După ce nava a ajuns la destinație, pisica a fost descoperită de echipaj și ținută în carantină timp de patru luni și transportată într-un centru specializat.mai jos vă reamintim povestea unei alte feline.UIMITOR! O pisică a devenit celebră pentru locul pe care şi l-a ales să se odihnească: un aparat de validat bilete de călătorie dintr-o gară din Israel.

Aglomeraţia n-o sperie, căci acolo este casa ei, totuşi, daca tot a devenit celebră, șeful gării spune că nu i-ar strica o casă adevărată, potrivit stirileprotv.ro.Imaginile au fost filmate pe la sfârșitul lu ii trecute într-o gară şi au adunat peste cinci milioane de vizualizări şi peste 45.000 de distribuiri.Pisica numită Mitsi stă liniștită pe un aparat de validare a biletelor de călătorie. Unii zâmbesc şi o mângâie, alţii parcă nici n-o văd, semn că nu e o privelişte ieşită din comun. Iar şeful de gară confirmă.Şef de gară: “Mitsi e la noi de vreo doi ani. A venit aici, deşi s-a născut undeva în zonă, iar noi toţi avem grijă de ea. Îi aducem mâncare şi jucării.”Citește continuarea…