Sari la conținut
Home » O pisică salvată de pe stradă a pus stăpânire pe primăria unui oraș din Ucraina!

O pisică salvată de pe stradă a pus stăpânire pe primăria unui oraș din Ucraina!

o pisică

O pisică salvată de pe stradă a pus stăpânire pe primăria unui oraș din Ucraina!

O nouă viață pentru o pisică adoptată de pe stradă!

Pentru Levchyk, o pisică adorabilă salvată de pe străzile orașului Liov, din vestul Ucrainei, în anul 2020, viața s-a transformat complet după ce a fost primită în primăria orașului. Ea a fost găsită într-un copac din apropierea instituției, iar primarul Andrii Sadovîi a decis să îi ofere un cămin permanent. În schimb, ea a reușit să impresioneze pe toată lumea cu interesul acordat față de activitățile zilnice.

Animalul de companie a devenit deja o prezență obișnuită în primărie, iar toată lumea îi acordă atenția pe care o merită cu adevărat, indiferent dacă este vorba despre angajați sau cei care sunt în trecere.

Pe lângă ședințele primarului, Levchyk (Leuț) a primit atenție și din partea oficialilor de rang înalt care au ajuns în interiorul primăriei din Liov, printre care un reprezentant ONU, reprezentanți ai guvernului belgian sau ambasadorul interimar al SUA.

Când nu participă la ședințele din primărie, felina lenevește pe scaunul sau chiar documentele și laptopul primarului și se joacă, fără să fie deranjată de mulțimea de oameni. Mai multe fotografii pot fi găsite accesând următorul link de Instagram.