Sari la conținut
Home » O pisică s-a săturat să supraviețuiască pe străzi! Puii, motivul pentru care i-a produs o surpriză femeii care o hrănește

O pisică s-a săturat să supraviețuiască pe străzi! Puii, motivul pentru care i-a produs o surpriză femeii care o hrănește

O pisică s-a săturat să supraviețuiască pe străzi! Puii, motivul pentru care i-a produs o surpriză femeii care o hrănește.

Totul s-a petrecut în Los Angeles!

În Los Angeles, Statele Unite, o femeie cu suflet mare se implică în mod activ în lupta cu protejarea animalelor fără adăpost, dar în special a pisicilor. Astfel, ea colaborează destul de des cu organizația Alley Cat Rescue, fiind mereu disponibilă atunci când este nevoie de ajutor în cazul unei pisici abandonate.

Potrivit thedodo.com, dintre toate cazurile asociației, o pisică este mai specială, asta după ce a reușit să fenteze de cele mai multe ori încercările voluntarilor de prindere și mutare într-un adăpost, totul însă până într-o zi.

Se pare că pisica era hrănită de femeie, iar într-o zi, ea a decis să își ducă puii în fața ușii, simțind bunătatea sufletului și a siguranței pe care o poate primi.

O pisică s-a săturat să supraviețuiască pe străzi

Cinci pisoi frumoși și sănătoși o așteptau pe femeie, având încredere în decizia mamei lor și fiind pregătiți să înceapă o nouă viață mai bună.

Pisica a decis să vină la casa persoanei care a ajutat-o de-a lungul anilor pentru ca puii săi să nu moară de foame.

Cei de al Alley Cat Rescue au reuşit să captureze în siguranţă atât pe mama pisică, cât şi pe puii ei şi să-i mute într-o casă temporară. S-a descoperit caă mama îşi ţinuse ascunşi puii în primele patru săptămâni. Apoi i-a dus la femeia care avusese dintotdeauna grijă de ea.