Sari la conținut
Home » O pisică paralizată devine cea mai bună prietenă a unui cățeluș abandonat!

O pisică paralizată devine cea mai bună prietenă a unui cățeluș abandonat!

  • de

O pisică paralizată devine cea mai bună prietenă a unui cățeluș abandonat!

Un câine a devenit cel mai bun prieten pentru o pisică greu încercată de viață!

Într-un mic orășel din Florida, Ruth, în vârstă de 7 luni şi Idgie de 2 ani, au fost abandonaţi de nişte oameni fără suflet, făcând supraviețuirea lor imposibilă pe stradă.

Pisica avea ambele membre posterioare paralizate, însă avea alături un prieten cu totul special, care o proteja de orice pericol.

„Credem că a venit pe lume cu aceasta problemă”, a declarat Diane Gagliano, coordonator de program al Seminole County Animal Services, pentru NBC2.

Ele au fost însă salvate de o organizație pentru protecția animalelor, iar viața lor s-a schimbat complet.

„A fost o situaţie puţin ciudată – amândouă animalele au fost găsite într-o stare destul de bună, nu erau murdare sau subnutrite, aşa că se pare că au locuit într-o casă la un moment dat”.

Să vezi modul în care interacţionează câinele şi pisica este ceva de-a dreptul fermecător. Idgie pare să ştie că Ruth este specială şi este mereu lângă aceasta ca să o protejeze până la sfârşit.

„Când Idgie primeşte o jucărie nouă, câinele i-o dă întotdeauna pisicii, şi astfel aceştia împart aproape totul.”

Chiar şi după câţiva ani de la adopţie, Idigie se comportă ca un bodyguard pentru Ruth. Ori de câte ori cineva se apropie de Ruth, câinele îl verifică pentru a se asigura că totul este în regulă.

În urma adopţiei lui Idgie şi a lui Ruth, Borum a avut ideea să pună bazele Project Paws, o organizaţie nonprofit care ajută adăposturile să acopere costurile veterinare. Ruth şi Idgie au devenit, desigur, mascotele acestui proiect.

„Au început şi vor continua cruciada pentru animalele aflate în nevoie disperată de ajutor”, a spus Borum pentru The Dodo.

O pisică
O pisică