O pisică oarbă a fost luată dintr-un adăpost și dusă în familia pe care o merita cu adevărat!

O nouă viață pentru o pisică oarbă!

Pe nume Lime, o pisică adorabilă a avut ghinionul să se nască cu o problemă extrem de gravă la ochi, ceea ce a dus la pierderea vederii. Indiferent de eforturile depuse de medicii veterinari, animalul de companie a fost condamnat la o viață complicată.

Spre norocul ei însă, o mare iubitoare de animale pe nume Bryanna Rosario a decis să o adopte, fără să îi pese de problema cu care se confrunta zi de zi.

Şi-a făcut bagajele şi s-a pregătit pentru o călătorie de zece ore, pentru a mai salva viața unei pisici, chiar dacă acasă mai are patru animale de companie.

 „Prima dată când am întâlnit-o a fost un moment incredibil de emoţionant”.

Nu a trecut multă până când Bryanna să-şi dea seama că Lime stabilise o legătură minunată cu Letty, unul dintre câini. La câteva zile după întâlnire, cei doi erau deja inseparabili.

„Lime mârâie când îl cert pe Letty. Îl caută constant şi se joacă cu el”, povesteşte Bryanna. Reversul este, de asemenea, cât se poate de prezent: Letty o caută pe Lime imediat ce ajunge acasă, după orice plimbare.

Prietenia dintre animale poate fi observată prin intermediul link-ului de mai jos.

 

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da