Sari la conținut
Home » O pisică cu patru urechi?

O pisică cu patru urechi?

Featured Video Play Icon

O pisică cu patru urechi? Midas, un pisoi în vârstă de patru luni, s-a remarcat în lumea felinelor prin prezența sa neobișnuită: un set suplimentar de urechi. Această felină aparte s-a născut în Ankara, capitala Turciei.

Fiind unul dintre cei șapte pui proveniți dintr-o iesle obișnuită, dar singurul cu mai mult de două urechi. Norocul l-a adus pe Midas în viața unei persoane iubitoare numite Canis, care a decis să o adopte datorită caracteristicii genetice unice a pisicii. Canis a considerat că Micuța Midas ar fi avut dificultăți în a-și găsi un cămin dacă nu ar fi fost adoptată.

O pisică cu patru urechi?

Midas, care pare a aparține rasei de pisici albastru de Rusia, și-a început viața cu un set suplimentar de urechi, cel mai probabil din cauza unei gene recesive moștenite de la părinții săi. C

anis Dosemeci, o rezidentă din Turcia, a ales să o aducă pe Midas acasă la ea, la vârsta de patru luni. Pisica s-a născut inițial în curtea unui prieten ca parte a unei cuiburi de pui de pisici vagabonde.

Dorește să ofere micuțului Midas un mediu sigur și iubitor. Unde să se integreze cu celelalte două animale de companie ale sale, un câine și o altă pisică.

Cazurile de pisici cu patru urechi nu sunt întâmplătoare în lumea felinelor.

Mutația benignă care stă la baza apariției a patru urechi

În 2018, o altă pisicuță cu patru urechi și un singur ochi, numită Frankenkitten. A devenit imaginea unei campanii de adopție a animalelor de salvare din Australia.

Mutația benignă care stă la baza apariției a patru urechi nu pare să afecteze semnificativ viața pisicilor,. Ceea ce poate contribui la popularitatea lor și la dorința oamenilor de a le oferi un cămin plin de afecțiune.

Popularitatea lui Midas a crescut exponențial de la crearea unui cont de Instagram în urmă cu o lună. Cu aproximativ 100.000 de urmăritori, Micuța Midas a devenit virală pe rețelele de socializare.

Captivând inimile oamenilor cu ochii săi mari și rotunzi, perechea suplimentară de urechi și cu peticul de blană în formă de inimă de pe pieptul său, conform freepets.ro.