Sari la conținut
Home » O pisică bolnavă de SIDA felină nu era adoptată de nimeni, până într-o zi! Tânăra a decis să îi ofere dragostea necesară

O pisică bolnavă de SIDA felină nu era adoptată de nimeni, până într-o zi! Tânăra a decis să îi ofere dragostea necesară

  • de

O pisică bolnavă de SIDA felină nu era adoptată de nimeni, până într-o zi! Tânăra a decis să îi ofere dragostea necesară.

Gest extraordinar al unei tinere!

O tânără pe nume Sandra a mers la adăpostul „Animal Humane Society” din Minnesota (SUA), dispusă să adopte o pisică. A ajuns să-l întâlnească pe „Bruce”, un motan de 6 ani care fusese salvat de pe stradă cu doar câteva săptămâni înainte, însă povestea vieții acestei feline era una extrem de dură.

O pisică bolnavă de SIDA felină

Potrivit thedodo.com, animalul era acoperit de cicatrici, avea câţiva dinţi rupţi şi însemnul unei răni grave pe faţă. Mai mult decât atât, Bruce fusese diagnosticat cu virusul imunodeficienţei (FIV), numit şi SIDA felină.

În ciuda trecutului şi stării sale de sănătate, motanul era surprinzător de iubitor şi prietenos cu toţi cei din jur. Voluntarii adăpostului l-au botezat „Bruce Willis” tocmai pentru a sublinia caracterul dur şi puternic al animalului.

Între timp, tânăra l-a vizitat pe Bruce ori de câte ori a putut, simțind o legătură specială cu motanul.

Chiar dacă locul în care locuia nu permitea deținerea unor animale de companie, tânăra a decis să se mute în alt loc, doar pentru a putea să îl adopte pe motan.

Când Bruce a ajuns în noua sa casă, a început imediat să toarcă şi să-şi caute un loc confortabil unde să lenevească!