Sari la conținut
Home » O pisică adorabilă a devenit vedetă pe internet! Cu ce cântăreț faimos seamănă felina

O pisică adorabilă a devenit vedetă pe internet! Cu ce cântăreț faimos seamănă felina

  • de
pisică

O pisică adorabilă a devenit vedetă pe internet! Cu ce cântăreț faimos seamănă felina.

O „mustață” cu totul specială! O pisică seamănă cu regretatul solist al trupei Queen!

Pe nume Mostaccioli, o pisică găsită într-o grădină a fost adoptată de o femeie din Statele Unite ale Americii, fără să se gândească că va „găzdui” o adevărată vedetă! Bietul animal de companie a fost găsit la o zi după ce s-a născut, iar totul se putea transforma într-o adevărată tragedie, dacă nu ar fi fost Natalie.

Întâmplarea a avut loc în California, în curtea lui Natalie, acolo unde o pisică a adus pe lume patru pui. Femeia a dus pisicile la un adăpost la care lucrează și le-a îngrijit. Însă, când a sosit momentul să le găsească locuințe, nu s-a putut despărți și de Mostaccioli, pe care a decis să o adopte chiar ea.

felină
felină

Potrivit informațiilor oferite de Natalie, înfățișarea specială a pisicii nu era foarte vizibilă la început, însă, după câteva luni, felinei a început să îi apară „mustața” celebră. Potrivit Daily Mail, unele persoane sunt de părere că „mustața” ei o face să semene cu Freddie Mercury, însă alți oameni cred că animalul de companie seamănă mai degrabă cu regretatul actor american de comedie Julius Henry „Groucho” Marx.

„Dacă Freddie Mercury ar fi fost o pisică ar fi arătat așa”, „E Freddie Mercury!” și „Chiar arată ca Freddie Mercury”, au fost unele comentarii. „Pisica Groucho” și „Groucho Marx. Adorabilă pisică!”, au fost alte comentarii.

pisică