Sari la conținut
Home » O nouă viață pentru un Pitbull orb din adăpost! Patrupedul plângea de dorul familiei în fiecare seară

O nouă viață pentru un Pitbull orb din adăpost! Patrupedul plângea de dorul familiei în fiecare seară

  • de
Pitbull

O nouă viață pentru un Pitbull orb din adăpost! Patrupedul plângea de dorul familiei în fiecare seară.

Tot ceea ce își dorea un Pitbull era să aibă parte de o familie care să îl iubească!

Jinx este un câine cu totul special, care a avut ghinionul în scurta lui viață să întâlnească numai oameni nepotriviți. Totul avea însă să se schimbe, după ce patrupedul din rasa Pitbull a ajuns în centrul pentru animale New York Animal Care Center. În vârstă de cinci ani, el a fost abandonat de fosta familie, care a decis că este prea complicat să aibă grijă de el.

Era doar un câine orb, într-un loc necunoscut, fără cei care l-au crescut. Când era singur, Jinx se plimba în cerc şi plângea ore la rând.

Singura soluție pentru bunăstarea patrupedului era să își găsească o familie care să îi ofere atenția și dragostea pe care o merită.

Pitbull
Pitbull

Caitlyn Jimmel, voluntară în cadrul ACC, a postat fotografii cu Jinx pe Facebook, descriindu-l drept un patruped prietenos care nu refuză niciodată să se joace.

După ce postarea a fost văzută de mii de utilizatori în mediul online, voluntarii au împărtășit faptul că patrupedul a fost în cele din urmă salvat, iar noua lui familie îl apreciază extrem de mult pentru felul său de a fi.