Sari la conținut
Home » O mâță cam năzdrăvană. Pisica care fură papucii vecinilor

O mâță cam năzdrăvană. Pisica care fură papucii vecinilor

Pisicile tale se înțeleg cu copii?

Pisica care fură papucii vecinilor. O femeie a avut parte de o surpriză neașteptată când și-a dat seama că pisica ei fura pantofii vecinilor. Aceasta este una dintre ciudățeniile de comportament ale pisicilor care pot părea amuzante sau neobișnuite pentru oameni.

Povestea unui motan cleptoman din statul Pennsylvania, SUA, a devenit subiect de știri. Acest motan pe nume Jordan a dezvoltat un obicei de a fura pantofi de la locuitorii cartierului său.

Pisica care fură papucii vecinilor

BJ Ross, proprietara pisicii, a simțit nevoia să împărtășească această experiență neobișnuită cu ceilalți membri ai comunității. Aceasta a creat un grup pe Facebook pentru a discuta despre obiceiurile lui Jordan.

Femeia a explicat că motanul său, care cântărește doar 3 kilograme, avea o rutină nocturnă în care se strecura prin cartier. Fura pantofi de la vecini și apoi se întorcea acasă cu prada sa, fără nicio remușcare. În acest fel, Jordan a adunat o impresionantă colecție de pantofi furați.

Femeia a făcut un grup pe Facebook să întrebe ai cui sunt papucii

Pentru a rezolva situația, Ross a decis să creeze grupul pe Facebook, unde a postat fotografii cu pantofii furați, astfel încât vecinii să îi poată recupera.

Femeia a descris în grup comportamentul lui Jordan și a dezvăluit că pisica îi aducea acasă unul, doi sau chiar trei pantofi în fiecare seară. Cu timpul, s-a dovedit că Jordan a făcut și alte cadouri ciudate în trecut. Precum șoareci morți, șerpi vii, păsări vii și moarte, gunoaie, inclusiv o pungă goală de chipsuri și o mănușă de cauciuc.

Pentru a descoperi adevărul și a-l prinde pe Jordan în flagrant, BJ Ross a montat un dispozitiv de urmărire pentru a-i monitoriza traseele nocturne. De asemenea, a instalat o cameră de supraveghere în curtea casei sale.

Unul dintre vecini a aflat că Jordan i-a furat șase perechi de pantofi și a fost surprins să afle că autorul acestor furturi neobișnuite era o pisică. El credea inițial că pantofii fuseseră pierduți de copiii săi, atlas-geografic.net.