Sari la conținut
Home » O îmbrățișare ce avea să salveze două vieți! Povestea unor câini programați la eutanasiere

O îmbrățișare ce avea să salveze două vieți! Povestea unor câini programați la eutanasiere

  • de

O îmbrățișare ce avea să salveze două vieți! Povestea unor câini programați la eutanasiere.

Întâmplare la limită pentru doi căței nevinovați!

Fotografia care îi înfăţişează pe cei doi prieteni a fost distribuită de Angels Among Us, o organizaţie din Georgia, care salvează câinii şi pisicile din adăposturile supra-aglomerate.

Doi câini de adăpost, Kala şi Keira, care au fost la câteva ore de la moarte prin eutanasiere, au dovedit că o simplă îmbrăţişare poate salva vieţi.

O îmbrățișare ce avea să salveze două vieți

Alături de textul care însoţea postarea, fotografia lor a transmis un mesaj puternic: aceşti câini, şi mulţi alţii la fel ca ei, au nevoie de ajutorul nostru!

La două ore şi şase minute după ce poza cu Kala, câinele maro, care şi-a îmbrăţişat prietenul, a fost postată pe Facebook, cei doi patrupezi au găsit o casă de plasament dispusă să-i salveze de la un sfârşit trist.

Fotografia a avut un impact emoțional atât de puternic printre cei care iubesc animalele, încât a fost organizată o adevărată acțiune de salvare a celor doi câini, care, din fericire au reușit să fie salvați, iar viața lor va putea merge înainte. Rămâne însă întrebarea: oare câți câini se află într-o situație asemănătoare, fără însă a fi salvați?