De 17574 Vizualizari

O fotografie IMPRESIONANTA cu „Sarbatoritul zilei” – Alain Fabien Maurice Marcel Delon

Un mare iubitor de animale - a construit o capela si un cimitir pentru cainii alaturid e care vrea sa fie inmormantat!

Alain Delon – unul dintre simbolurile cinematografiei franceze la nivel mondial, actor și regizor, pe numele sau intreg Alain Fabien Maurice Marcel Delon, un mare iubitor de animale – s-a nascut la Sceaux, Hauts-de-Seine, in apropiere de Paris, pe 8 noiembrie 1935. Astazi implineste, asadar, 81 de ani!

In urma cu 4 ani, actorul declara ferm ca, atunci cand va muri, doreste sa fie inmormantat alaturi de cainii lui si spunea ca este in al noualea cer fiindca a obtinut si aprobarea oficiala pentru aceasta.

Astfel, starul va putea sa-si doarma somnul de veci pe uriasul sau domeniu din Douchy (Loiret, Franta), unde a ridicat o capela si a facut si cimitirul unde sunt inhumate animalele lui preferate.

Este vorba de cainii lui cei mai iubiti pe care i-a avut de-a lungul timpului si au murit.

In cimitirul din Douchy sunt zeci de morminte de patrupede. Intre acestia se afla preferatii starului, ciobanestii americani si cainii din Tibet.

„Au fost numeroase formalitati de indeplinit si expertize de sol. Sa te ingropi acasa nu este la indemana oricui”, explica, la acea vreme, starul pentru revista „Doggy”. „Am obtinut, in sfarsit, autorizatia sa ma ingrop langa caini. E o mare bucurie pentru mine”, spunea Delon, pentru ziarul „Le Parisien”. „Ii am mereu in inima mea, in sufletul meu, i-am vazut plangand ca oamenii”, adauga actorul.

alain delon2

În august 2014, actorul francez Alain Delon a fost internat, la Paris, pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale. Actorul fusese internat și în septembrie 2013 și în 2012, din cauza unei aritmii cardiace.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X