Sari la conținut
Home » O fetiță cu totul specială primește în viața ei un cățel care devine cel mai bun prieten al său!

O fetiță cu totul specială primește în viața ei un cățel care devine cel mai bun prieten al său!

  • de

O fetiță cu totul specială primește în viața ei un cățel care devine cel mai bun prieten al său!

Un cățel a devenit cel mai bun prieten al unei fetițe deosebite!

Pentru un pui de Ciobănesc, venirea pe lume l-a făcut puțin diferit față de restul fraților săi, din cauză că s-a născut fără o lăbuță. Din fericire pentru el, chiar dacă toată lumea se gândea la eutanasiere, o femeie pe nume Karen Riddle a decis să îi ofere o nouă șansă la viață.

Ea a decis să caute un copil special sau un veteran cu dizabilități căruia să îi ofere micul cățeluș. Astfel, el a cunoscut-o pe Sapphyre Johnson, o fetiţă în vârstă de trei ani născută fără picioare. Riddle ştia că micuțul patruped va avea o viaţă minunată alături de Sapphyre şi că doar aşa îşi va putea duce la îndeplinire scopul special.

Cei doi păreau că vor forma o prietenie cu totul specială.

Familia Johnson a fost, de asemenea, de acord că cei doi vor forma perechea perfectă.

„Prima dată când i-am arătat o poză cu câinele, a stat un moment şi mi-a spus: ‘Acesta trebuie să fie căţeluşul meu. El este asemeni mie’”, a declarat Elaine Hardin, consilier perdiatric la Spitalul de Copii Shriners, pentru USA Today . „Este un câine special şi va merge la un copil special”.

Tatăl fetiţei s-a luminat de bucurie în timp ce-şi privea micuţa oferindu-i lui Dan una dintre jucăriile ei.

Cățel
Cățel

Cu siguranţă, soarta a fost cea care i-a adus împreună, iar Dan o va ajuta pe Sapphyre să îşi facă noi prieteni şi să se simtă cu mult mai încrezătoare în ceea ce priveşte dizabilitatea ei.

Personalul Spitalului Shriners chiar s-a oferit să-i facă lui Dan o mică proteză pentru a fi în ton cu picioarele protetice ale lui Sappyhyre.