Sari la conținut
Home » O femeie, atacată de URS în timp ce se afla în vacanță. Este HALUCINANT ce s-a întâmplat. Familia este distrusă

O femeie, atacată de URS în timp ce se afla în vacanță. Este HALUCINANT ce s-a întâmplat. Familia este distrusă

O femeie din Statele Unite a fost atacată de un urs negru, în timp ce se afla în vacanță alături de familia ei. Din păcate, autoritățile au găsit trupul femeii, dar totul a fost prea târziu.

Potrivit autorităților, femeia, în vârstă de 62 de ani, care era cazată într-o cabană, a ieșit noaptea afară după ce a auzit câinii lătrând, pentru a verifica locul, informează Daily Mail.Părinții ei au sunat la poliție, după ce femeia nu s-a mai întors. Oamenii legii au ajuns 30 de minute mai târziu și au început să investigheze locul.După câteva ore de căutări, aceștia au observat ursul care stătea lângă rămășitele femeii. Aceștia au împușcat ursul și au mai adăugat că în împrejurimi au mai descoperit un alt urs.

Ministrul de Resurse Naturale din regiunea care cuprinde zona incidentului, urmează să decidă dacă va captura sau va ucide cei doi urși.

După incident, ceilalți turiști au fost informați în legătură cu atacul.Potrivit cercetătorilor, atacurile urșilor sunt rare. De cele mai multe ori, animalele fug din calea oamenilor.