De 3721 Vizualizari

O familie din Brazilia crește șapte tigri

Acești sud-americani pot fi considerați cei mai curajoși iubitori de animale.

O familie din Brazilia și-a câștigat celebritatea după ce pasiunea pentru animale a devenit una extremă și periculoasă. Aryas Borges a găsit, într-o zi, doi pui de tigri ce se aflau într-o stare fizică fiarte proastă, fiind subnutriți și maltratați. Bărbatul i-a dus acasă, iar fiicele sale au fost foarte entuziasmate. După un timp, numărul animalelor a crescut, iar în acest moment, familia deține șapte tigri. Nayra, mezina familiei, obișnuiește să facă baie în piscină, alături de animale, și nu a avut niciun fel de problemă până acum.

Tags:

2 Comentarii

  1. Asta pina iuntr-o zi , cind fiara din ele se va descatusa si-i va ucide pe toti,
    E o mare prostie sa cresti animale salbatice atit de periculoase , pe post de animale de companie, nu sint ele vinovate, dar intr-o buna zi – fara de exceptie – fiara din ele se dezlantuie din instinct si atunci apare inevitabila tragedia !
    Cautati si aflati despre marea dresoare Lidia Jiga si „Bengal” tigrul pe care-l crescuse de mic , cu biberonul si care intr-o zi , tot a ucis-o !!!!! Nu exista alta varianata ,depinde doar ziua in care se va intimpla !

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X