Sari la conținut
Home » O dronă, soluția pentru a găsi un câine dispărut în pădure! Zece zile de căutări disperate

O dronă, soluția pentru a găsi un câine dispărut în pădure! Zece zile de căutări disperate

  • de

O dronă, soluția pentru a găsi un câine dispărut în pădure! Zece zile de căutări disperate.

Întâmplarea a avut loc în statul New York!

Un căţeluş Golden Retriever a fugit de acasă în nordul statului New York şi a dispărut într-o mică pădure din apropierea casei sale.

Debbie şi Gary, stăpânii patrupedului, au răspândit anunţuri cu recompensa de 500 de dolari către oricine l-ar fi găsit prin oraş, ceea ce a atras atenţia unui pilot de drone experimentat.

Din fericire, după 10 zile de căutări dificile, a fost salvat cu ajutorul unei drone!

Cel care a răspuns apelului a fost Brian James, un bărbat care a văzut afişele şi a decis să ajute această familie să-şi găsească câinele în vârstă de 1 an.

Pornind de la casa lui Debbie şi Gary, pilotul şi-a ridicat drona în aer în căutarea lui Meadow, intrând chiar în pădurea din apropiere.

După multe ore, camera montată pe dronă a localizat un mic punct alb în desişul copacilor şi, când s-a apropiat, a putut confirma că era nimeni altul decât Golden Retriever-ul pierdut.

Fără să stea pe gânduri, Brian s-a deplasat de urgenţă la locul unde fusese văzut Meadow şi  câinele a venit în fugă pentru a-şi îmbrăţişa eroul. Deşi dispăruse de mai bine de o săptămână, Meadow era nevătămat şi dădea din coadă.

Copleşiţi de emoţie, stăpânii cu greu şi-au putut stăpâni lacrimile în timp ce au povestit momentul salvării:

„În ultima secundă a văzut un mic punct alb pe covorul înfrunzit al pădurii…” – a spus Gary într-un interviu acordat ABC World News Tonight. „[Suntem] foarte recunoscători că Brian a venit şi a reuşit să îl salveze”, a completat Debbie.

O dronă, soluția pentru a găsi patrupedul dispărut

„Toată lumea are capacitatea de a ajuta. Nu ştii niciodată cum poţi salva situaţia.” – mărturiseşte Brian.