Sari la conținut
Home » O curte din Sibiu, locul de unde au fost salvați doi ursuleți orfani! Care este starea lor de sănătate

O curte din Sibiu, locul de unde au fost salvați doi ursuleți orfani! Care este starea lor de sănătate

  • de

O curte din Sibiu, locul de unde au fost salvați doi ursuleți orfani! Care este starea lor de sănătate.

Cei doi s-au pierdut de ursoaică!

Potrivit informațiilor Mediafax, proprietarul unei gospodării din Sibiu a avut parte de o adevărată surpriză! El a găsit doi ursuleți speriați și rătăciți în propria curte, iar după ce a observat că mama lor nu este de găsit, a decis să apeleze la ajutorul specialiștilor pentru salvarea lor.

Totul s-a întâmplat lângă o casă din Biertan, județul Sibiu. Este vorba despre două ursoaice de doar două luni care erau înfometate și speriate.

„Erau singure, înfometate și extrem de speriate! În zadar a așteptat-o omul pe mama urs… aceasta nu a venit, deși micuțele au strigat-o neîncetat. Pentru a le feri de pericole, să nu cadă pradă câinilor sau altor animale din zonă, omul le-a lăsat peste noapte în curtea lui, sperând că ursoaica va apărea. Nu a apărut nici peste noapte și nici a doua zi. Văzând că ursulicele sunt slăbite, deshidratate, iar viața lor era în pericol și pentru că nu aveau nicio șansă singure, omul a decis să ne solicite ajutorul”, au povestit, pe Facebook, reprezentanții sanctuarului AMP Libearty.

Videoclipul cu salvarea celor doi ursuleți dintr-o curte din Sibiu!