NU o să crezi cum au fost surprinsi cei doi ursuleți și fratele lor. Asta ne convinge că natura este absolut superbă şi surprinzătoare. Acest lucru a fost înţeles perfect de un profesor de educaţie fizică din Finlanda, care, în timpul unei plimbări prin pădure a dat peste trei ursuleţi care sunt prinși în horă și dansează de parcă ar fi nişte copii.

Profesorul Valtteri Mulkahainen dedică foarte mult timp pasiunii sale: arta fotografică.

Citește și:

Bărbatul, așa cum a povestit,  petrece mult timp în natură, însă momentele pe care le-a surprins de curând sunt cu adevărat unice.

Trei ursuleţi care dansează ca nişte copii

În ultimii 6 ani, profesorul a surprins multe momente uimitoare în natură. Totuşi, nimic nu se compară cu ursuleţii dansatori, care par a se bucura de viaţă din plin.

Cei trei ursuleţi se simt bine în pădure.  Distracţia se întâmplă sub stricta supraveghere a mamei. Aceasta se vade lângă copac stând linistită și urmărind joaca ursuleților.

Se comportau ca nişte copii

Citește și:

“Ursuleţii dansau ca nişte copii. Se jucau şi se îmbrânceau. Mă simţeam ca în curtea casei mele privindu-i.” a declarat profesorul Valtteri.

Bărbatul se afla într-un adăpost la circa 50 de metri distanţă faţă de urşi, având o privelişte perfectă. De obicei, urşii evită contactul cu oamenii când nu au gânduri violente, în special atunci când au pui.

Totuşi, de această dată nu au părut deranjaţi.

Setari cookie