NU o să crezi cum au fost surprinsi cei doi ursuleți și fratele lor. Asta ne convinge că natura este absolut superbă şi surprinzătoare. Acest lucru a fost înţeles perfect de un profesor de educaţie fizică din Finlanda, care, în timpul unei plimbări prin pădure a dat peste trei ursuleţi care sunt prinși în horă și dansează de parcă ar fi nişte copii.Profesorul Valtteri Mulkahainen dedică foarte mult timp pasiunii sale: arta fotografică.Bărbatul, așa cum a povestit,  petrece mult timp în natură, însă momentele pe care le-a surprins de curând sunt cu adevărat unice.

Trei ursuleţi care dansează ca nişte copii

În ultimii 6 ani, profesorul a surprins multe momente uimitoare în natură. Totuşi, nimic nu se compară cu ursuleţii dansatori, care par a se bucura de viaţă din plin.Cei trei ursuleţi se simt bine în pădure.  Distracţia se întâmplă sub stricta supraveghere a mamei. Aceasta se vade lângă copac stând linistită și urmărind joaca ursuleților.

Se comportau ca nişte copii

“Ursuleţii dansau ca nişte copii. Se jucau şi se îmbrânceau. Mă simţeam ca în curtea casei mele privindu-i.” a declarat profesorul Valtteri.Bărbatul se afla într-un adăpost la circa 50 de metri distanţă faţă de urşi, având o privelişte perfectă. De obicei, urşii evită contactul cu oamenii când nu au gânduri violente, în special atunci când au pui.Totuşi, de această dată nu au părut deranjaţi.