Sari la conținut
Home » O casă abandonată, locul unei prietenii cu totul speciale! Pisica este vizitată zilnic de un bătrân

O casă abandonată, locul unei prietenii cu totul speciale! Pisica este vizitată zilnic de un bătrân

  • de

O casă abandonată, locul unei prietenii cu totul speciale! Pisica este vizitată zilnic de un bătrân.

Bătrânul îi aduce în fiecare de mâncare!

Videoclipul de mai jos a devenit viral pe reţelele de socializare, după ce protagonistul întâmplării, un bătrân sărac, a reușit să impresioneze pe toată lumea, făcând un gest simplu, dar cu foarte mare importanță.

Totul s-a petrecut în Insulele Canare, Spania.

De când a aflat despre situaţia animalului abandonat, bărbatul nu a putut rămâne indiferent şi nu a ezitat să intervină în limitele posibilităţilor sale.

În filmare puteți vedea cum bunicul se deplasează încet cu ajutorul unui baston, până în dreptul unei porţi. Atunci apare cea mai bună prietenă a sa cu blană.

Bătrânul pune câteva bobiţe pentru pisică într-un fel castron de plastic, lucru pentru care felina îi este foarte recunoscătoare.

O casă abandonată

Vecinii spun că îl văd pe bărbat în fiecare dimineaţă la poarta casei părăsite unde îl aşteaptă prietena sa credincioasă.

Înainte de a pleca, bărbatul aşază alte recipiente, astfel încât pisica să aibă suficientă apă şi să nu se deshidrateze.

Cu siguranță acest timp de comportament trebuie promovat pe rețelele de socializare, iar fapta bătrânului ar trebui luată drept exemplu de către un număr cât mai mare de oameni.