O broască țestoasă a adoptat patru cățeluși orfani!

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca o broască țestoasă să aibă grijă de cățelușii adorabili!

Întâmplarea următoare a avut loc în Corona, California, acolo unde patru cățeluși au rămas fără mamă, fiind nevoiți să supraviețuiască pe cont propriu.

Din fericire pentru el, un bărbat i-a observat și a decis să îi ducă la adăpostul 2nd Chances Rescue, unde ar avea mai multe șanse să fie adoptați de o familie iubitoare. Însă, totul avea să se schimbe, datorită lui Goliat, o broască țestoasă adorabilă.

Voluntara de la adăpost s-a gândit că ar fi o idee minunată să-i facă cunoştinţă ţestoasei de 36 de kilograme cu cei patru noi membri ai familiei la. Între el şi cei patru prieteni s-a format o frumoasă poveste de prietenie.

Cu toate acestea, Andrea nu era sigură că lucrurile se îndreaptă în direcţia corectă, aşa că în primele câteva zile a crezut că Goliat va fi reticent cu noii veniţi. Aşa că a intrat în panică când într-o zi nu a mai putut găsi puii, doar pentru a-i vedea în adăpostul personal al lui Goliat. Atunci şi-a dat seama că cei patru căţeluşi şi ţestoasa vor fi inseparabili.

broască țestoasă
broască țestoasă

Ei își petrec tot timpul împreună, povestea fiind extrem de importantă în ceea ce privește frumoasa legătură dintre diferite animale.