Sari la conținut
Home » O asistentă a făcut un adăpost special pentru câinii bătrâni! Animalele de companie au fost salvate de pe străzi

O asistentă a făcut un adăpost special pentru câinii bătrâni! Animalele de companie au fost salvate de pe străzi

  • de

O asistentă a făcut un adăpost special pentru câinii bătrâni! Animalele de companie au fost salvate de pe străzi.

Ideea a apărut din nevoia ajutorării animalelor de companie!

Pentru că sunt prea bătrâni, câinii ajung adesea abandonaţi pe străzi, aruncaţi ca obiecte inutile în adăposturi, sau mai rău, deprimaţi. În aceste condiții, o asistentă pensionară a venit cu o soluţie extrem de importantă pentru soarta animalelor de companie abandonate. Ea a decis astfel să inaugureze un adevărat adăpost pentru animale.

Proiectul se numeşte The Gray Muzzle Canine Hospice Project şi se ocupă să ofere îngrijire, afecţiune şi atenţie câinilor care au atins o „anumită vârstă”.

În acest „azil” câinii sunt trataţi regeşte, beneficiind de tot confortul şi divertismentul pe care îl merită, iar copiii Nicolei, mari iubitori de animale, se implică şi ajută la îmbunătăţirea speranţei de viaţă pentru aceste animale greu încercate şi garantarea unui final demn.

Până în prezent, Grey Muzzle Canine Hospice Project a salvat zeci de câini vârstnici abandonaţi de proprietarii fără scrupule în frigul iernii sau pe marginea drumului.

O asistentă a făcut un adăpost

Datorită donaţilor sosite de la oamenii inimoşi din întreaga lume, The Gray Muzzle Canine Hospice reuşeşte să meargă mai departe în misiunea pe care şi-a propus-o.