Sari la conținut
Home » O adopție a unui câine bătrân dintr-un adăpost a dus la o revedere cu totul deosebită!

O adopție a unui câine bătrân dintr-un adăpost a dus la o revedere cu totul deosebită!

O adopție a unui câine bătrân dintr-un adăpost a dus la o revedere cu totul deosebită!

Viața avea să îi pregătească o adevărată surpriză!

Prietenia dintre un om și animalul de companie poate deveni extrem de importantă de-a lungul timpului. Așa este cazul și în următoarea poveste. Relaţia dintre o persoană şi animalul de companie este una specială, mai ales atunci când cei doi cresc împreună de mici.

Pentru majoritatea oamenilor, un animal de companie care le-a bucurat copilăria va avea un loc special în inima lor pentru tot restul vieţii.

Potrivit thedodo.com, Nicole Grimes a avut un căţeluş numit Chloe când era mai mică. Din păcate, în urma unor evenimente neprevăzute, cei doi au fost despărțiți timp de opt ani, totul până într-o zi!

Grimes era unicul copil al familiei când a primit-o pe Chloe, un mix de Pudel cu Pomernian. Cele două prietene s-au bucurat nespus să-şi petreacă timpul împreună, aşa cum se întâmplă în cazul multor copii în relaţia cu animalele de companie.

Tatăl ei, Mark Bush, a început să lucreze de acasă şi nu putea să se concentreze cu Chloe în casă din cauza scheunatului ei. Potrivit lui Grimes, tatăl său a avertizat-o că va trebui să o ducă pe Chloe într-un adăpost deoarece era prea deranjantă.

Într-o zi, Grimes şi-a văzut tatăl însoţit de Chloe venind să o ia de la şcoală şi a ştiut că era ziua în care o va preda la adăpost. Bărbatul a dus-o la Animal Humane Society din zona Washington-ului şi din acel moment fata nu a mai ştiut ce s-a întâmplat cu prietena ei cea mai bună.

Anii au trecut, iar când totul părea pierdut, un eveniment cu totul deosebit a avut loc. Ea şi soţul ei ştiau că au nevoie de un câine pentru a-şi completa familia, iar Grimes s-a oferit cu mult entuziasm în găsirea patrupedului potrivit, luând decizia să adopte un cățel bătrân dintr-un adăpost. Soarta a dus însă la momentul în care Grimes a întâlnit-o din nou pe Chloe, iar aceasta a afişat o bucurie de nestăvilit.

Părea o idee imposibilă că cele două se vor reuni după aproximativ opt ani. Potrivit lui Grimes, toată lumea credea că era nebună şi că acea căţeluşă nu putea fi tocmai Chloe, însă viața avea să le pregătească o adevărată surpriză.