Sari la conținut
Home » Videoclip emoționant cu un cățeluș mic și orb, abandonat pe străzile periculoase!

Videoclip emoționant cu un cățeluș mic și orb, abandonat pe străzile periculoase!

  • de

Videoclip emoționant cu un cățeluș mic și orb, abandonat pe străzile periculoase!

Toată lumea îl ignora pe bietul animăluț, totul până într-o zi!

Din păcate, numărului animalelor de companie abandonate pe străzile periculoase este din ce în ce mai mare. Povestea următoare are un protagonist mult prea mic pentru greutățile unui trai de așa fel.

„Este sfâşietor pentru un biet suflet găsit pe străzi, flămând, bolnav şi singur, ignorat de toată lumea. Deşi nu are decât aproximativ trei luni, a cunoscut deja durerea, singurătate şi a suferit suficient în scurta sa viaţă.”

Fără mâncare, adăpost sau iubirea unei familii, cățelușul se chinuia să trăiască:

„Este subnutrit, bolnav pentru că şi-a trăit viaţa fără a avea un adăpost, fără mâncare adecvată şi fără să primească niciun ajutor. Cineva l-a văzut în această stare jalnică în momentul în care a încercat să traverseze strada pentru a obţine ceva de mâncare.”

Din fericire, un om cu suflet mare a dat este acest biet animăluţ flămând.  Salvatorul l-a transportat de urgenţă la veterinar, unde îşi va petrece următoarele zile sub atentă supraveghere medicală, până când sănătatea şi greutatea vor fi în limite normale.

Veterinarul a fost de părere că este complet orb.

Nimic nu este pierdut deoarece cazul patrupedului a fost preluat de către o asociație pentru protecția animalelor, iar cățelușul a primit deja o serie de cereri pentru adopție, totul devenind doar o chestiune de timp până când își va găsi o familie.

Videoclip emoționant cu un cățeluș mic: