Sari la conținut
Home » O adevărată vedetă pe rețelele de socializare! Pisica și-a dus puii bolnavi la o clinică medicală

O adevărată vedetă pe rețelele de socializare! Pisica și-a dus puii bolnavi la o clinică medicală

O adevărată vedetă pe rețelele de socializare! Pisica și-a dus puii bolnavi la o clinică medicală.

Instinctul de mamă al unei pisici din Turcia a impresionat pe toată lumea!

Potrivit Daily Sabah, angajații unei clinici de medicină umană din Turcia au avut parte de o surpriză cu totul neobișnuită! O pisică a decis să își aducă puii bolnavi în căutarea ajutorului din partea personalului medical. După ce au primit ajutor de specialitate, puii au fost oferiți spre adopție.

Totul s-a petrecut în orașul Karabağlar, districtul Izmir, atunci când o pisică a putut fi observată cu un pui pe care îl căra în dinți, la ușa unui cabinet medical.

A doua zi pisica a apărut din nou, cu un alt pui în gură. Medicii au descoperit ambii pisoi aveau o infecție la ochi.

„Cunoșteam pisica. Era o pisică fără stăpân din zonă, îi mai dădeam mâncare și apă. Nu știam că avea pui”, au spus reprezentanții clinicii medicale.

După ce au primit îngrijiri, au fost predați unui cabinet veterinar al municipalității, unde au continuat tratamentul și s-au recuperat. Puii și mama lor au fost oferiți apoi spre adopție.

„Le-am dat un tratament și au început să deschidă ochii, iar apoi i-am dus la un cabinet veterinar. A fost prima dată când pisica a intrat în clinica noastră și a fost foarte emoționant pentru noi”, au mai spus reprezentanții clinicii.

O adevărată vedetă pe rețelele de socializare!