Sari la conținut
Home » O actriță faimoasă de la Hollywood testează inteligența și loialitatea câinilor săi. Rezultatele au dezamăgit-o profund

O actriță faimoasă de la Hollywood testează inteligența și loialitatea câinilor săi. Rezultatele au dezamăgit-o profund

sursă foto: lifeandstylemag.com

O tendință virală la care proprietarii de câini de companie au răspuns prezent a făcut  înconjurul internetului. Chiar și celebritățile au dat curs provocării. Această nouă tendință testează inteligența animalului de companie ținându-l în picioare și mergând cu el spre un perete.

Se spune că un animal inteligent își va pune laba în față pentru a se opri să nu se lovească de perete, iar dacă nu o face, ei bine, s-ar putea să nu fie cel mai inteligent din grup.

Câini și trenduri pe TikTok

Actrița Courtney Cox, faimoasă pentru rolul din serialul „Friends” cunoscută pe TikTok sub numele de ”courtneycoxofficial”, este cea mai nouă vedetă care a testat această tendință cu cei doi câini ai săi. Iar în prima zi de la postare, clipul a ajuns la peste 5,4 milioane de vizualizări.

Chiar și celebritățile nu se mai satură de toate tendințele din social media.Unul dintre cei doi căței pecare îi îngrijește Courtney a trecut testul în timp ce de-al doilea…nu chiar. Concluzia o puteți trage și dumneavoastră din videoclipul viral pe Tik Tok. Bineînțeles că după postarea videoclipului mesajele au început să curgă.

@courteneycoxofficialIf theres no food involved Lily don’t play♬ original sound – Courteney Cox

Unii TikTokeri spun că această tendință testează încrederea animalului de companie în stăpânul său, mai degrabă decât inteligența acestuia. Un internaut a comentat că: „Este vorba de încredere, nu de a fi inteligent. Dacă patrupedul tău are încredere în tine, se va lovi de perete, dacă nu are încredere în tine, pune laba în sus.” Deci, unul este foarte demn de încredere, iar celălalt nu este. Nu-ți face griji Courtney, nu toți câinii noștri au încredere în noi”.

Courteney Cox este vedetă și pe Instagram

Courteney Cox a devenit rapid un chip popular pe Instagram, datorită numeroaselor videoclipuri amuzante ale actriței.

Într-o altă postare, Cox a decis să testeze o tendință populară în care oamenii se fac că sunt morți în fața câinilor lor pentru a vedea ce vor face. Cox a documentat testul în timp ce s-a dus în fața celor doi câini ai ei, Cavalier King Charles Spaniel pe nume Lily și Bear, în curtea din spate.

Ea a spus: „Vreau să știu cât de loiali îmi sunt câinii mei, așa că mă voi preface că sunt moartă. Să vedem ce vor face”.

Cox i-a dat apoi unuia dintre câinii ei câteva mângâieri înainte de a cădea brusc la pământ, cu brațele desfăcute. Cum a rămas acolo o bună bucată de timp, câinii nici măcar nu au observat că ceva nu era în regulă.

View this post on Instagram

 Unul dintre cățeii ei s-a uitat în cele din urmă și a văzut-o întinsă pe jos, s-a uitat la cel care filma, s-a uitat înapoi și apoi și-a văzut de treabă, hotărând că nu are de ce să fie îngrijorat. Potrivit pethelpful.com, celălalt câine al lui Cox nici măcar nu părea să-și dea seama că ea era acolo. Cox a montat apoi un ecran negru pe care scria: „10 minute mai târziu…”.

Revenind la scenă, unul dintre câinii ei s-a apropiat de ea și a adulmecat-o, înainte de a se întoarce și de a pleca din nou, dând din nou din coadă. În cele din urmă, Cox s-a ridicat și a spus sarcastic: „E grozav, mulțumesc, băieți”. În timp ce reflecta la eveniment împreună cu alte câteva persoane, Cox a exclamat: „Adică, asta a fost tot?”. Apoi s-a întors spre câinii ei și a spus: „Ghiciți ce? Nu sunteți invitați la înmormântarea mea”.