Sotii Freakley-Still si-au socat invitatii cu cele 30 de animale exotice aduse la petrecere lor de nunta. Demersul lor a fost insa aspru criticat de catre peta, organizatie ce militeaza pentru protectia animalelor.

soti2

soti3

Concret, doi miri din comitatul Warwickshire al Marii Britanii, Paul Freakley si Janet Still, au considerat ca traditia eliberarii porumbeilor la nunta este prea banala, asa ca au ales sa dea petrecerii lor o nota „tropicala”.

Citește și:

soti4

Potrivit adevarul.ro, cei doi au adus la nunta 30 de invitati speciali, printre care un piton, o tarantula, o soparla, o vulpe, o bufnita si un raton.

soti5

„Am fost la cateva nunti si ne-am dat seama ca este extrem de plictisitor sa astepti discursurile, asa ca ne-am gandit sa facem ceva in aceasta privinta. Invitatii au ocazia sa se cunoasca, pentru ca, dupa parerea mea, oamenii sunt in mod natural atrasi de animale. A fost insa o surpriza totala pentru invitatii nostri”, a declarat Paul Freakley. Potrivit cuplului, suricatele, aflate si ele printre „oaspeti”, au fost senzatia serii. „Sunt diferite. Tuturor le plac suricatele, nu? Le vezi la gradina zoologica, dar nu ai sansa sa le atingi. A fost minunat”, a completat sotia barbatului, Janet Still, potrivit publicatiei Daily Mail.

Citește și:

soti6

soti7

 

soti8

soti9

 

soti10

Cei doi amorezi, logoditi de peste un deceniu, au impreuna doua fiice, Maddy, in varsta de cinci ani, si Amy, in varsta de noua ani, dar si trei animale de companie: un caine, o pisica si un porcusor de Guineea. Janet mai are doua fete dintr-o casnicie anterioara, Rita si Kimberly, in varsta de 18, respectiv 20 de ani.

soti11

soti12

 

soti13

Dorinta sotilor Freakley-Still de a avea animale exotice la petrecerea de nunta a fost criticata insa de organizatia pentru protectia animalelor PETA. „Animalele angajate pentru astfel de evenimente sunt carate in custi, de la un eveniment la altul. Sunt speriate de oameni, de mediu si de muzica. Cei care se distreaza astfel sunt cu adevarat inconstienti”, a declarat directorul din Marea Britanie al organizatiei, Mimi Bekhechi.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Setari cookie