2467 Vizualizari

Născut pentru a fi sălbatic: Un motociclist a trăit cel mai palpitant moment al vieţii lui

El credea ca motorul iti da cea mai mare doza de adrenalina

 

Un motociclist pe nume Tim Bartlett a fost a fost la un pas să facă un accident din cauza spaimei pe care a tras-o atunci când s-a uitat în oglinda retrovizoare. Barbatul mergea liniştit pe o autostrada din Canada şi admira priveliştea, drumul fiind destul de gol.

Dintr-o dată, Tim a simţit că se apropie ceva de el, din spate…

Când s-a uitat în oglindă, aproape de picioarele lui era un… lup argintiu!

lup moto1

Animalul avea dimensiuni gigantice, după cum a spus bărbatul care recunoaşte că s-a speriat, dar a fost şi foarte uimit şi fascinat de frumuseţea lupului. Nu în fiecare zi vezi un astfel de animal şi mai ales, nu-i vezi aptitudinile: “lupul alerga cu o viteză incredibilă, era ca fulgerul”, a spus Tim. “Să vezi un lup e una, dar să te alerge unul e cu totul altă poveste. Iniţial m-am speriat şi am accelerat. După ce l-am lăsat în urmă, am tras pe dreapta şi am scos aparatul foto. M-am întors şi… ce să vezi, m-a luat la fugă iar! Aşa am reuşit să fac aceste poze de care sunt foarte mândru”, a povestit motociclistul pentru ziarul National Post din Canada.

lup moto 2

 „A fost la un metru de mine” – Tim Barlett

 

 

 

 

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X