Sari la conținut
Home » Motivul pentru care un câine fără stăpân din SUA a primit cadou un unicorn de pluș

Motivul pentru care un câine fără stăpân din SUA a primit cadou un unicorn de pluș

Motivul pentru care un câine fără stăpân din SUA a primit cadou un unicorn de pluș este perseverența acestuia. Simpaticul patruped s-a dovedit extrem de insistent, acesta a dovedit că este un hoț perseverent.  Vorbim despre un câine fără stăpân din Statele Unite, care a furat de cinci ori o jucărie din pluș în formă de unicorn, dintr-un magazin din Kenansville, un orășel din Carolina de Nord.

El a devenit atât de simpatic agentei chemate să  aresteze infractorul încât a primit recompensă exact ceea ce furase.

Disperați de acțiunea cățelului, proprietarii magazinului au chemat serviciul de control al animalelor. Doar că agenta care a venit să aresteze infractorul recidivist a fost atât de fermecată de hoțul patruped, încât i-a cumpărat jucăria înainte de a-l aduce la adăpost. Acolo, hoțul vagabond s-a acomodat imediat, încântat că-l are alături de el pe prietenul unicorn.

Sisu, un câine fără stăpân din SUA a primit cadou un unicorn de pluș pe care îl furase de cinci ori dintr-un magazin. FOTO: Facebook Duplin County Animal Services
Sisu, alintat de agenta care a venit sa-l ”aresteze”. Sisu este nedespărțit de unicornul de pluș primit, în final, cadou. FOTO: Facebook Duplin County Animal Services
Sisu este nedespărțit de unicornul de pluș. FOTO: Facebook Duplin County Animal Services

Astfel, legenda unicornului se dovedește adevărată pentru Sisu, așa a fost botezat simpaticul cățel. Acesta a devenit rapid celebru pe pagina de internet a adăpostului, de unde a și fost adoptat a doua zi și a plecat spre noua lui casă, împreună cu unicornul din pluș care i-a purtat noroc.