Sari la conținut
Home » Motivul greu de înțeles pentru care un bărbat a decis să renunțe la cei doi câini!

Motivul greu de înțeles pentru care un bărbat a decis să renunțe la cei doi câini!

Motivul greu de înțeles pentru care un bărbat a decis să renunțe la cei doi câini!

Alergia la câini, motiv de eutanasiere?

Proprietarul lor s-a mutat împreună cu noua lui prietenă, care din păcate s-a dovedit a fi alergică la câini. Sam şi Cosmo au trăit timp de 10 ani împreună cu familia lor adoptivă în Illinois, SUA. Dar când proprietarii lor au divorţat şi câinii au rămas în grija bărbatului, totul a luat o turnură dramatică.

În loc să facă tot posibilul pentru a-i păstra şi a le oferi o viaţă frumoasă, bărbatul i-a urcat în maşină şi i-a dus la un medic veterinar din Portage, Illinois pentru a-i eutanasia.

Din fericire, medicul veterinar a refuzat cererea proprietarului de a-şi eutanasia câinii perfect sănătoşi, prietenoşi şi jucăuşi, referindu-se la aceasta ca fiind „eutanasiere din comoditate”.

La puţină vreme după acest eveniment, Eric şi Tiffany Dybas, un cuplu din Lockport, Illinois, au auzit despre povestea tristă a lui Cosmo şi a lui Sam şi au decis să le ofere un cămin permanent şi dragostea de care aveau atâta nevoie!

Cosmo şi Sam s-au obişnuit rapid în noua lor casă şi se bucură de o viaţă liniştită, lipsită de teama de a fi din nou abandonaţi.

Motivul greu de înțeles

Noii lor părinţi adoptivi îi iubesc necondiţionat şi îi consideră membri ai familiei cu drepturi depline, nu obiecte numai bune de aruncat atunci când nu îţi mai folosesc.

Din păcate, se întâmplă uneori ca proprietarii să apeleze la aceasta metodă din motive personale sau pur şi simplu din comoditate. Divorţul, alergiile, schimbarea sau pierderea locului de muncă sunt argumente deseori invocate în luarea acestei decizii de o cruditate ieşită din comun.