De 5877 Vizualizari

Motanul Bossulica, director de comunicare

 

Bossulica (Boss) este un motan Scottish Fold grasut si frumos! In plus, este director de comunicare la o companie din Romania si castiga un salariu lunar de 150 de euro.

Pentru jobul pe care-l are, cotoiul a concurat cu alte 700 de pisici care-si doreau acelasi post.

bossulica 1

Adica, 767 de mate si-au trimis C.V.-urile pentru acest post, insa Bossulica a fost cel care a castigat! Pentru ca a avut „lenea” ca atu, iar angajatorii s-au gandit ca nu vor avea prea multe batai de cap cu el: ii este prea lene chiar si sa se miste. Dovada o face zilnic cand este imbracat in costumul de lucru. Desi tinuta nu-l prea multumeste, lui Bossulica ii este lene sa riposteze. Sau poate stie ca, tocmai cu acest costum de director i-a cucerit pe angajatori. A venit la „interviu” imbracat la patru ace, ca un director de multinatională si a avut o prestanta impresionanta.

bossulica 3

Cerintele postului pe care-l ocupa acum Bossulica nu sunt istovitoare. Motanul, director de comunicare, trebuie sa stampileze 20 de cutii de cadouri pe zi, sa isi ia in serios rolul de fotomodel, sa stea frumos la poze si filmari si sa miaune atunci cand este cazul. La sfarsitul lunii, Bossulica primeste un salariu de 150 de euro si hrana speciala.

bossulica 2

Si, ca orice director care se respecta, Bossulica are pagina lui de facebook.com, unde peste 10.000 de persoane i-au dat deja like.

Boss a aparut si in presa internationala

Presa internationala este fascinata de povestea motanului angajat pe post de director de comunicare la compania romaneasca. Cotidianul britanic Daily Mail i-a acordat un spatiu extins in editia sa online, complet cu fotografii si video, starnind zeci de comentarii de la cititorii sai – dailymail.co.uk. Iar articolul a fost preluat si de portalul online al unui post de radio neozeelandez – thecoast.net.nz.

bossulica 5

Apoi, portalul Daily Dot din Statele Unite a redat povestea lui Bossulica apreciind miscarea de PR a firmei din Romania – dailydot.com.

Stirea despre Bossulica a aparut si pe site-ul canalului de televiziune american WRBL, afiliat CBS – wrbl.com.

De asemenea, cotidianul britanic dailystar.co.uk povesteste despre Bossulica.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X