3323 Vizualizari

Monstrii exista cu adevărat! Aceste creaturi sunt 100% reale! (Atenţie! Imagini tulburătoare)

După ce vezi aceste fotografii probabil că vei schimba destinaţia vacanţelor…

Monstrii exista cu adevărat! Aceste creaturi sunt 100% reale!  Rechinul Drăcuşor (Goblin Shark) este cu siguranţă în topul celor mai înspăimântătoare creaturi care locuieşte pe Terra. Cercetătorii spun că face parte din categoria fosilelor, fiind şi printre cele mai „vechi” fiinţe ale planetei. Mai exact, specia rechinului dracuşor e în oceane de peste 125 de milioane de ani.

 

Şi pe lângă faptul că e unic în longevivitatea speciei sale, acest rechin este şi incredibil de urât! E lung, e turtit, are un nas proeminent şi dinţii sunt evidenţi.ocean-creatures-goblin-shark

Partea bună e că şi el, probabil, ştie că natura nu l-a înzestrat cu un look atrăgător aşa că stă cât mai retras. De fapt, şansele de a întâlni un astfel de exemplar sunt aproape de zero.

ocean-creatures-goblin-shark-flesh

Singurul rechin drăcuşor expus vreodată publicului a fost într-un acvariu din Japonia, dar creatura a murit la scurt timp.

 

Peştele pescar e monstrul care te va face să mergi doar la psicină. Mai urât şi mai bizar e greu de spus dacă mai există. Peştele pescar e coşmarul oricui om cu puţină imaginaţie, e teama pe care o au toţi copii de pescari care au auzit din gurile părinţilor de existenţa acestui monstru marin.

ocean-creatures-angler-fish-bright

Despre peştele pescar vă putem spune că este un prădător desăvârşit, feroce cu prada lui şi… URMEAZA O INFORMAŢIE ŞOCANTĂ… Majoritatea exemplarelor sunt… FEMELE!

ocean-creatures-angler-fish-front

 

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

powered by Binbox

X